Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Od kiedy na plecy?

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie Od kiedy na plecy?

Pierwszej długo jakoś nie miałam śmiałości wrzucać na plecy - czekałam, aż sama będzie stabilnie siedzieć, aż przestanie być taka krucha i galaretkowata

A teraz się zastanawiam, w sumie można nosić na plecach odkąd niemowlę stabilnie trzyma główkę - 3/4 miesiące... Od kiedy zaczynałyście zarzucać dzieci na plecy?
    {HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Gaja wylądowała na moich plecach gdy miała 4 miesiące. Jeśli miałabym czwarte dziecko, nosiłabym je na plecach od początku
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

5 miesięcy z haczykiem

Chustomanka

Domyślnie

Haha, no ja zakładam, że pierwsze 3 miesiące to fizjologicznie IV trymestr I miejsce dziecia jest przy brzuchu - od tej czy tamtej strony Fajnie tak tulić taką kruszynkę przy sercu - i całować można

A noszą gdzieś noworodki od początku na plecach?
    {HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ewa chyba miala 2 miesiace jak ja wrzucilam
    gdzies byl watek
    doswiadczone chustonoszki moga od poczatku bo wiedza jak zawiazac

a Michal mial chyba 4 miesiace, a moze 5?

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kasie zarzuciłam na plecy jak miała niecałe 4 miesiące, potem były 2 miesiące przejściowe, a od końcówki 6 nosimy się już w zasadzie tylko na plecach
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Uprawnienia umieszczania postów