http://www.oschaslings.com/index.php...roducts_id=266
polecam, cudowna chusta!
i ladnie sie farbuje![]()
http://www.oschaslings.com/index.php...roducts_id=266
polecam, cudowna chusta!
i ladnie sie farbuje![]()
nosz...własnie, jak juz to do farmy![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ostatnio edytowane przez t_a_s ; 27-10-2011 o 21:07
No właśnie widziałam, fajne te japońskie kółka
A na jaki kolor farbowałaś?
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
wzielam sobie
a farbowalam dla pewnej Amerykanki, o tak:
bardzo fajnie sie farbuje, z kontrastem
O jejku, jejku, Ty to zawsze takie fajne te gradacje robisz
Idealna do gradacji - jak silkowa Zara She!
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
o dzieki dzieki, plone!
a wiesz ze to porownanie z Zara nie od czapy jest-na Zarach sie gradacja rewelacyjnie rozklada ze wzgledu na pomoc jaka oferują w stopniowaniu paski ze wzorkiem, tutaj jest podobnie![]()
Chodze kolo tej Oschy i chodze i nie moge sie zdecydowac. Jakie one sa pod wzgledem grubosci? Jak na nie patrze to kojarza mi sie z Hokkaido Nati, a te dosc grube sa i trzeba je polamac. Jakos nie chce mi sie juz bawic w sztywnawe i grube chusty. Wiem, ze dobrze nosza, ale za duzo cackania jak dla mnie.
Jak sie wiaze Oscha?
A. 02.2010, T. 06.2012
pierwsze prototypowe z lnem byly bardzo grube-moze nie tyle objetosciowo, ile wagowo-szostka Nouveau z 50% lnu wazyla 1.5 kg!
ale to byly prototypy, teraz te z lnem sa o wiele ciensze-solidne nadal jak same szmatany, ale zmienili chyba grubosc nici i nie wydaja sie juz takie "napakowane", sa dotykowo lzejsze i przewiewniejsze jakby, no takie w sam raz. nie okreslilabym ich mianem "grubych", ale i cienkie tez nie są calkiem.
lamanie? moj Japanese Knot z 25% lnu, ten lekko turkusowy, zlamal sie ladnie po dwoch praniach i dwoch nocach pod przescieradlem![]()
No umiesz zachecac green, nie powiem![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
a odpusciłam te celtyckie koła, ale czego innego nie odpusze
![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 28-10-2011 o 01:51
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Do mnie już leci
Śliczne są te małe kółeczka, mam wełenkę z tym samym motywem.
moj przybyl juz w poniedzialek, ale czasu nie mialam za bardzo sie nim zajać; dzis wypralam, ale przed praniem fotke cyknęlam z JK turkusowym 25% lnu
i mimo ze Aiiko ma lnu 50%, to wydaja sie calkiem zblizone gruboscia (co mnie cieszy, bo nie chcialabym zeby byl grubasem jak Nouveau)...
A ja sie wyprzedaję.
i to będę sobie powtarzać, i nie będę się patzreć na takie zdjęcia.
taka ładna
![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Śliczny, ale się cieszę, że do mnie też idzie.
W wersji oryginalnej mnie nie zachwyca.
W wersji green owszem.
Niestety moje noszenie dobiega (dobiegło) końca, więc nie poszaleję...
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
to jeszcze wam powiem, ze najprawdopodobniej wraz z zimowa kolekcja (ktora sie w grudniu pojawi), bedzie tez lniany JK chiisai (te male ogniwka ) ale w kolorach prototypowego Zen, czyli ciemnoszare/czarne![]()