Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 36 z 36

Wątek: Nati nie lubi swoich klientów,za co?

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

a ja myślę, ze zwyczajnie szlag ją trafił
    i wcale się nie dziwię, że daje upust swojej złości publicznie i w kolejnym wątku
    no bo ileż można?

Chustofanka

Domyślnie

Demona masz racje .Ja jak kupie Nati chustę to tylko od Was dziewczyny z bazarku.A szlag mnie trafił.I tyle .

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

gdyby rkwiatki napisała "uwaga, nieuczciwy sklep, sprzedają towar którego nie mają, nie zwracają pieniędzy" to by było ok??????
    bo chyba w tym celu kolejny temat powstał

albo ja się nie znam
    Aś, Julek '08 i Alik '11

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atelka Zobacz posta
    gdyby rkwiatki napisała "uwaga, nieuczciwy sklep, sprzedają towar którego nie mają, nie zwracają pieniędzy" to by było ok??????
    bo chyba w tym celu kolejny temat powstał
    ale tak myślisz czy wprost przeciwnie??

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Nie mam nic przeciwko temu wątkowi. Trudno mi powiedzieć, co się stało i ile czasu Rrwiatki musiała czekać na zwrot środków, ile razy interweniować, sprawdzę jutro. O sprawie dowiedziałam się od dziewczyn dziś, kiedy wróciłam z uczelni, czyli ok. 16 i przelew poszedł od razu. Ten wątek zauważyłam przed chwilą, więc on nic nie zmienił. Wpłynął pewnie telefon do firmy, bo dziewczyny przekazały mi tę płatność jako pilną. To pokazuje, że pewne sprawy są łatwe do załatwienia konwencjonalnymi metodami.
    Generalnie płatności są robione co kilka dni, a zwrotów za chustę było tylko kilka. Po prostu jest teraz sporo osób, które kupują z ciekawości miesięcznie 3 chusty i 3 zwracają, więc pracy z tymi płatnościami i dokumentacją jest coraz więcej i czas oczekiwania się czasami wydłuża. W środy i czwartki nie ma mnie, bo mam zajęcia na uczelni, więc w tych dniach zbiera się więcej spraw.
    Trudno cokolwiek dodać, sprawa jest załatwiona od kilku godzin.
    Ostatnio edytowane przez Natalia ; 28-10-2011 o 23:34
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

jak bym kupiła chustę od didka i miała taką sytuacje to mogę wątek zakładać?
    ale o nati nie? bo muszę najpierw prosic modów o pomoc!
    a jak mnie kobita w warzywniaku czy mogę sie wyzalić bez pozwolenia-chyba bez bo kobieta z warzywniaka nie jest na forum?
    a jak kupując zabawkę przez neta jej nie otrzymam
    , załoze wątek i okaże się ze sklep jest forumki jakiejś to co bana dostane
    imo jak ktoś kupuje od nati przez forum-jego sprawa wtedy marudzić nie może ale kupując w sklepie nati jest niezadowolony z towaru lub obsługi POWINIEN napisać to w dzale rezenzji tak samo jak o każdym innym producencie /sklepie!
    nie łudźmy się forum nie służy tylko nam... ale tez rodzicom myślącym nad kupnem chusty ,muszą wiedzieć co może mieć miejsce u którego producenta, bo kupi pierwsza chuste natnie sie na taka sytuacje i stwierdzi ze skoro na temat nati na forum są tylko ochy i achy-a sam odczuje coś innego to skoro na tym forum chusty są ok wisiadła nie to może to też guzik prawda ,pójdzie i kupi wisiadło nie zarejestruje się tu i nie poprosi o pomoc modów!
    imo każdy komu jakiś sklep nawalił może tu napisać tylko nie o nati to chore,i naweet nie chodzi czy by to było nati czy inna firma faworyzowana przez modów bo w tej chwili tak to wygląda
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar macierzanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja nic nie mogę zarzucić Natibaby.
    Kupiłam meę, oddałam. Kupiłam dmuchawce.
    Pieniądze z mei poszły na nie.
    Mea nie zdążyła dotrzeć do Natibaby,a dmuchawce były już w drodze do mnie

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grimma Zobacz posta
    no tak - ale czy zalozenie kolejnego watku na forum rozwiaze spor?
    moze w takim razie rkwiatki polecic drogę prawną a nie forumowej zadymy antynatiwej
    a nie pomoże? czy jest tu ktoś kto założył zadymowy wątek i jego problem nie został w podskokach rozwiązany?

poza tym ten wątek nie powstał w celu rozwiązania problemu tylko odreagowania wk..u
    "Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

qrcze a ja tak najzwyczajniej w swiecic chciałabym wiedziec że coś jest nie halo i że coś się komuś przytrafiło jeśli chodzi o Nati. Ja jak do tej pory miałam bardzo idealistyczne podejście w tym temacie, uważając Nati za idealny "sklep"

Takie info samej firmie Nati nie zepsuje opinii, to na razie odosobnione przypadki

jeśli chodzi o moderacje to w mojej ocenie, tu nie potrzeba nadzoru
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Melissa Zobacz posta
    a nie pomoże? czy jest tu ktoś kto założył zadymowy wątek i jego problem nie został w podskokach rozwiązany?

poza tym ten wątek nie powstał w celu rozwiązania problemu tylko odreagowania wk..u
    no to moze ja mam inne sposoby odreagowywania wkurw..
    i nie mam wrazenie ze nati jest jakos szczegolnie chroniona. mam za to wrazenie ze klientki nati maja wrazenie ze przez forum rozwiąża swoje problemy z zakupami w tym sklepie.
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Były w przeszłości przypadki wyraźnego pomawiania Nati, pisania rzeczy nieprawdziwych na temat ustaleń z nami. Na forum robiła się oczywiście wielka awantura na kilka stron, a kiedy padał opis z mojej strony to się okazywało, że w zasadzie problem nie był aż taki jak go opisywała osoba się skarżąca. Uważam, że takie przypadki powinny być piętnowane na forum. Krytyka dla producenta to chleb powszedni, jestem do niej mocno przyzwyczajona, więc nigdy nie miałam zamiaru jej zabraniać. Chciałabym mieć jednak prawo do uczciwej oceny naszej pracy, sytuacja, w której "na Nati można zwalić wszystko, pewne grono forumek i tak mnie poprze" jest nieuczciwa. To dlatego zdarzyło mi się raz zareagować do modów z podaniem szczegółów korespondencji z daną osobą i zestawieniem tego z tym, co dana osoba przekazała z tego na forum.
    Przypadki pomówień naprawdę istnieją i powinny być piętnowane. Nie podoba mi się też praktyka organizowania publicznego linczu, żeby coś wymusić na Nati (np. konkretną chustę). Powtórki tamtych historii zapewne obawiają się moderatorki.

Ten wątek moim zdaniem jednak nie jest pomówieniem. Kiedy nasz stary system sprzedawał za dużo chust, "sprzedał" Rrwiatki w ten sposób chyba przynajmniej 2 chusty, których nie było. Rozumiem, że nie było jej miło usłyszeć, że chust niestety nie ma. Rrwiatki ma prawo do negatywnej oceny. Od czasu wprowadzenia nowego systemu, mam wrażenie, że atmosfera się stopniowo poprawia. Mam nadzieję, ze z czasem będzie coraz lepiej, ale pokłosie tamtych wydarzeń będzie jeszcze trwało.
    Nie wiem dokładnie, kiedy przyszedł do nas zwrot chusty, o której mowa w tym wątku, ale prawopodobnie było to któryś dzień zeszłego tygodnia, więc faktycznie czas oczekiwania na zwrot środków był zbyt długi. Dlatego też nie mam nic przeciwko wątkom takim jak ten, choć pewnie bardziej właściwe byłoby zamieszczanie ich w dziale typu "ocena sprzedających". W tym wątku jest uwaga do sposobu obsługi, a nie ocena samych chust. Te same chusty są sprzedawane przez różne sklepy i dział "recenzje chust" powinien być pozostać chyba recenzją chust. Zdaję sobie sprawę z różnych niedomagań Nati, staramy się je poprawiać i mam nadzieję, że to widać.

Nie chciałabym jednak, żeby krytyka Nati była zabraniana, ona nam też jest potrzebna. Jeśli krytyka dotyczy prawdziwych faktów, to jest wartościowa, nawet jeśli jest niemiła.
    Ostatnio edytowane przez Natalia ; 29-10-2011 o 15:49
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Taki OT.
    Ja sie np dowiedziałam, że mogę oddać do sklepu chustę jakoś o tym nie pomyślałam
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chusteryczka Awatar macierzanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    Taki OT.
    Ja sie np dowiedziałam, że mogę oddać do sklepu chustę jakoś o tym nie pomyślałam
    Normalne przy sprzedaży na odległość lub w domu kupującego

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macierzanka Zobacz posta
    Normalne przy sprzedaży na odległość lub w domu kupującego
    No , ale jakoś dotarło to do mnei teraz, a jedno cudo nati by zapewne wróciło, a ja bym si,ę nie martwiła kto to ode mnie kupi.
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

a ja mam dobre odczucia co do NATI i - przede wszystkim co do Natalii

jakis czas temu kupiłam ze skrawkow chust dłuższy kawałek "ponoć" bawełnę milkę
    po wypraniu gotowej juz chusty kółkowej którą miałam uszyta przez krawcową, okazało się ze ona nie jest bawełna a wełną. Nadawała się do śmieci
    dostałam w związaku z tym piękna chuste kółkową- mogłam sobie wybrać kolor i długość

więc jak u mnie na +
    bardzo mnie miło zaskoczyło takie załatwienie sprawy

Chusteryczka Awatar mamafranka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blabla0 Zobacz posta
    a ja mam dobre odczucia co do NATI i - przede wszystkim co do Natalii

jakis czas temu kupiłam ze skrawkow chust dłuższy kawałek "ponoć" bawełnę milkę
    po wypraniu gotowej juz chusty kółkowej którą miałam uszyta przez krawcową, okazało się ze ona nie jest bawełna a wełną. Nadawała się do śmieci
    dostałam w związaku z tym piękna chuste kółkową- mogłam sobie wybrać kolor i długość

więc jak u mnie na +
    bardzo mnie miło zaskoczyło takie załatwienie sprawy

ja byłam w podobnej sytuacji, tyle, że moje ponoć bawełnania grecja, została uprana przed szyciem i jakież było moje zdziwienie jak z pralki wyjełam szmate do podlogi a nie chustę, napisałam do sklepu i 2 dni później dostałam gotowy obszyty kawałek na kółkową w wybranym wzorze i kolorze, więc ja mam dobre odczucia co do działania sklepu, a błędy zdarzają sie wszędzie

Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny, narysować słońce roześmiane, zbudować domek z klocków. Małe raczki potrafią spleść się nad szyją i otrzeć łzy. W małych rączkach mieści się cała miłość.

Uprawnienia umieszczania postów