Zaraz wyhaftuje sniadanie na widok tych pawiNie no sorry, pawi sie strasznie balam i polubilam - ale takie kolorowe, jarmarkowe, to juz u mnie nie przejda.... Ale podziwiam naklad wlozonej pracy.
As we can´t spoil the surprise right now, we can´t tell you more - komentarz DidymosaPewno znowu jakas pomylke chustowa szykuja
![]()
Kamila oni po prostu chcą wykorzystac kilka zdjęć osob ktore u nich na FB zamieszczaly (moje tez), moze nowe pudelka robią?
![]()
paskudztwo
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Aha, ja juz myslalam, ze taka chuste chca wypuscis, piuuuuu *odetchnelam z ulga.
praca sama w sobie ladna ale niekoniecznie chcialabym takie dzielo na chuscie.
gdyby to bylo na gladkiej, w jakims subtelnym ordnungu, to czemu nie (jak Rapalu lowicka zdaje sie?)
to podobnie jak z farbowaniem-uwazam ze nie wszystkie chusty nalezy farbowac. malowac czy wyszywac tez![]()
Na pewno orginalna i unikatowa![]()
Misterna robota, ładnie to wygląda, choć haft mógł być tylko na ogonie, a nie na całej chuście-bo tak, to wygląda trochę odpustowo(jak już niektóre z Was wspomniały)
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Dziewczyny, ale pomijając sprawy estetyczne, to taka przedziergana haftem chusta inaczej nosi, inaczej się dociąga, inaczej pracuje no nie?
Zaraz dojdę do wniosku ,ze zrobiło się z pawi wisiadło![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Wow...
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl