Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ile za używaną LL elastyczną?

Chustoholiczka Awatar Hester
    Miejscowość
    Podwarszawa

Domyślnie Ile za używaną LL elastyczną?

Drogie moje, napiszcie proszę któraś ile powinna uczciwie kosztować używana Lenny Lamb elastyczna? Moja znajoma chce sprzedać, ja chcę kupić, ale ona zielona, ja zielona. Ona ją miała króciutko, zawiązała kilka razy ale nie pasowalo jej chustowanie, prała chyba 2 z tego co twierdzi, śladów używania brak... Mam zaproponować cenę i nie wiem jaką, nie chcę przepłacić ale i nie chce proponować groszy, nie wiem jak spada wartośc chusty po uzywaniu. Doradzicie?

Miejscowość
    Podwarszawa

Domyślnie

Ech, z 30 osób, które zajrzały naprawdę nikt nic nie podpowie?

Chusteryczka Awatar urticea
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ja kupiłam tutaj na forum używaną LL elastyczną za 65zł w bardzo dobrym stanie. Tyle mogę pomóc zobacz sobie jakie są ceny na chustostraganie..

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Chusta warta jest tyle, ile ktoś chce za nią zapłacić

A ile kosztuje nowa? Elastyki więcej tracą na wartości, zaproponuj połowę - zresztą tak można kupić na all mnie więcej, myślę, że nie powinna się obrazić...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Nowa kosztuje 147 zł

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Miejscowość
    Podwarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urticea Zobacz posta
    ja kupiłam tutaj na forum używaną LL elastyczną za 65zł w bardzo dobrym stanie. Tyle mogę pomóc zobacz sobie jakie są ceny na chustostraganie..
    No własnie na chustostraganie znalazłam jedną, ale jest z puszczona nitka i kosztuje 80zł, no i nikt jej jeszcze nie kupił... Dzieki, to juz bardzo konkretne info

Miejscowość
    Podwarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    Chusta warta jest tyle, ile ktoś chce za nią zapłacić

A ile kosztuje nowa? Elastyki więcej tracą na wartości, zaproponuj połowę - zresztą tak można kupić na all mnie więcej, myślę, że nie powinna się obrazić...
    Jasne, tylko ja własnie nie wiem ile chcę zapłacić - chce mniej niz w sklepie, będę dopiero uczyc sie chustowania i zalezy mi jednak by zrobić to w miarę niskim kosztem, bo może nam nie będzie pasować, a uzywana sprzedam w najgorszym przyzpadku za podobną cene do ceny kupna - tak to wymysliłam Nowa własnie kosztuje około 150zł, więc rzeczywiście może zaproponuję jej z 75zł... Widziałam że tkane z kolei traca na wartości mniej, to znaczy na straganie są w całkiem powaznych cenach, ale jeszcze mi się cięzko zorientować Dziekuję bardzo za odpowiedź

Uprawnienia umieszczania postów