Wychodzimy "na dzielnicę" w plecaczku, pod blokiem dzieciarnia młodsza i starsza przesiaduje, chłopczyk tak z 5 lat na nasz widok: "Dzidziuś, dzidziuś w ... kapeluszu!"![]()
Wychodzimy "na dzielnicę" w plecaczku, pod blokiem dzieciarnia młodsza i starsza przesiaduje, chłopczyk tak z 5 lat na nasz widok: "Dzidziuś, dzidziuś w ... kapeluszu!"![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
JoShiMa - mam poda ze skrzydłami własnie.
Ja dziś dałam pokaz motania u fryzjera. Wszyscy dostawali wytrzeszczu że dziecko grzeczne, że nie wypadnie i że na piętro sie z nim wtaszczyłam.
Zamotałam młodego tak, że na bandżi nogli byśmy skakać i pomknęłam w miasto![]()
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
Dorzucę swoje 3 groszeOgólnie reakcje bardzo pozytywne, w kolejeczkach rzadko stoję, bo mimo iż z wózkiem zauważana nie byłam tak z chustą stałam się bardziej widzialna
Ludzie uprzejmie przepuszczają (matka cierpiąca- dziecko nosząca).
Wczoraj na zakupach wyjmując rzeczy z koszyka rozbiłam słoiczek z deserkiem. Powiedziałam więc do pani kasjerki, że za niego zapłacę, żeby poprosiła kogoś o sprzątnięcie, na co miła kobietka odpowiedziała "nie płaci się za coś co na taśmie nie leżało"
I kazała zostawić. Oczywiście potem zachwalała jak to sprytnie dziecia noszę i że taka słodziutka śpiąca z niej królewna
![]()
Lena '07Nina '10
Blanka '12
Gabriel '16
Matilda ‘18
A. 06.14 (*)
https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!![]()
piękna aplikacja na podzie![]()
Odwiedzili nas znajomi - moja bliska przyjaciółka z chłopakiem Barzylijczykiem (którego jeszcze nie mieliśmy okazji poznać). Mała spała w chuście, a Carlos nie mógł się skupić na żadnym temacie, bo patrzył na małą i że jej tak cudnie, że jakie to jest wspaniałe dla dziecka, bo dzieci się nosi, żeby były blisko rodziców, bo czują się bezpieczne. chusty i noszenie zdominowały konwersację. Przyjaciółka raczej póki co antydzieciowa, więc mamy przechlapane, he , he , he![]()
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
w klimacie odwiedzin zagranicznych: była u mnie koleżanka, od lat mieszkająca we Francji. Bardzo się zdziwiła, że wszyscy tak się na nas gapią na ulicy. Powiedziała, że we Francji nikt nie zwraca uwagi, bo wiele osób nosi w chustach, m.in. jej siostra (ona sama bezdzietna)
i jeszcze a propos przepuszczania w kolejkach: ostatnio byliśmy bez chusty w sklepie ja stałam w kolejce, pusty wózek, obok Antoś na rękach u taty, bo w wózku już wysiedzieć nie mógł, generalnie sytuacja napięta- swoje odstaliśmy. A wczoraj w aptece, ja w chuście, starszy pan ledwo trzymający się na nogach chciał nas przodem puszczać... nie rozumiem... ale to kolejny argument na korzyść chusty
![]()