Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Dzisiaj miałam ciekawą sytuację w CH. Idę sobie z dzieckiem w MT kilkanaście metrów przede mną, na ławeczce siedzi Azjatka (na oko Wietnamka) z dzieckiem w wózku. W momencie, kiedy ją zobaczyłam usłyszałam za plecami drugą. Obróciłam się i zobaczyłam jak podekscytowana woła do tej pierwszej i pokazuje na mnie. Obie były bardzo ucieszone moim widokiem. Obdarzyły mnie szerokimi uśmiechami czym i ja się odwdzięczyłam. Wyglądało, że pierwszy raz widzą MT w Polsce

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

ja juz sie za te moje 3 lata noszenia naluchalam niemalo, ale dzis mnie wmurowalo po pytaniu pani w kawiarni "czy to taki zwykly szalik jest?"

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

pani w urzedzie dzisiaj do małej "powiedz mamie zeby Cie wyswobodziła bo Ty nic nie możesz zrobić przez to" a niby co ma robic??? siedzi sobie spokojnie usmiechnieta, relaksuje sie jak zwykle, a Pani tu takie dyrdymały
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustonoszka Awatar Kredk@

Domyślnie

Mnie spotykają raczej pozytywne reakcje. Ale szczerze powiem, nie spodziewałam się aż takiej hmmm sensacji. W zasadzie mało kto przechodzi obojętnie. Jedno niemiłe było jak szłam z młodą na plażę nad morzem i z naprzeciwka szła jakaś grupka ludzi, kilka babeczek, jakieś chopy... i tylko usłyszałam za sobą: "ojejaaaaa, a ja się tak zastanawiałam co to to jest, a to dziecko, widziałaś?" Młoda była z przodu, a ja chyba loda sobie żarłam, jak to zwykle przed kilkukilometrowym marszem wzdłuż brzegu. no nie powiem niemiło mi się zrobiło...

Uprawnienia umieszczania postów