Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar aga4444

Domyślnie

u nas skrajnie rówieśnicy, mamy w ciązy się zachwycają natomiaststarsze osoby- nie wszystkie ale głównie panowie są zszokowani usłyszałam cytuję - oczywiście panowie między sobą gawędząc ale tak żebym usłyszała- "patrzcie patrzcie jak to dziecko niesie tak jak te "buszmenki" z afryki z tym że one jeszcze na plecach te dzieci noszą" niestety ciągle się nosimy w elastyku ale jak tylko dotrze do mnie tkana to oczywiście plecaczek zawiąże co by panowie mogli i to zobaczyć u nas w małej mieścinie a nie tylko w TV
    najbardziej powiem wam jestem dumna z mojej mam która jest kobietą w starszym wieku myślałam że będzie źle noszenie w chuście komentować a jej się to podoba

Chusteryczka Awatar Frezis
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kilka dni temu - idę z Krysią w chuście (na głowie kapelusz), Franek obok za rączkę. Z naprzeciwka idzie starsza pani. Uśmiech na twarzy. Podchodzi
    "O!!! Jakie maleństwo! Jak się pięknie trzy.... ONA SIĘ TRZYMA???????? "

Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupy I jeszcze kupa zmartwień...

Franek (Kako) 02.02.2008
    Krysia (Izia) 26.10.2009
    Janek 30.07.2014

www.wysokipoziomcukru.pl
    www.dalekiswiat.pl
    zdjeciarka.blogspot.com

Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frezis Zobacz posta
    Kilka dni temu - idę z Krysią w chuście (na głowie kapelusz), Franek obok za rączkę. Z naprzeciwka idzie starsza pani. Uśmiech na twarzy. Podchodzi
    "O!!! Jakie maleństwo! Jak się pięknie trzy.... ONA SIĘ TRZYMA???????? "

))

Uprawnienia umieszczania postów