Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Julka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kudlata Zobacz posta
    Idzie za nami jakiś facet, pcha wózek z chłopcem ok 3 letnim, Kuba u męża na plecach zadowolony siedzi, słyszymy coś mniej więcej takiego: widzisz, jak będziesz niegrzeczny, to też będziesz tak noszony za karę...
    Wszystko mi opadło..
    Genialne )

Ja przeważnie spotykam się z miłymi reakcjami. Ostatnio jak stałam w kolejce po mięso (na końcu), to ekspedientka zawołała do mnie: Tę panią z dzieckiem tu poproszę. I obsłużyła nas bez kolejki. Może kilka matek przede mną do noszenia w chustach to przekonało .

-Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień-

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez euphory88 Zobacz posta
    Mnie się wtedy w głowie pojawia taki oto obrazek:

O, mam taki wózek, tylko na dużych kołach i czerwony, uwielbiam, zwłaszcza jak moi zaszaleją w bibliotece
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

dzisiaj malo nie padlam - wysiadam z metra, malego zdejmuje z plecow podczas jazdy. zaczynam go wsadzac w manducę (więc to są dwa ruchy), a tu jakas baba z tylu zaczyna go ciagnac i szarpac. "chciała pomóc", a ja malo zawalu nie dostalam, pochylona do przodu, dziec na plecach, a tu ktos sie do niego dobiera!!! nie wiem o co chodzi, wsadzanie go w nosidlo nie sprawia mi zadnego klopotu, nie wygladam na nieporadna, trwa to kilka sekund, i ciagl;e ktos sie mnie pyta, "czy nie pomoc". ale dzisiaj, jak babsko zamiast spytac zaczela po swojemu pomagac, to juz przechodzi ludzkie pojecie!!
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustonoszka Awatar kuskus
    Miejscowość
    highlands, Szkocja:-)

Domyślnie

A ja mam 5 tygodniową dziewczynke i razem z mężem prowadzimy restauracje w szkocji. Siłą rzeczy dziecie zachustowane spędza z nami większość czasu w pracy... ludzie reagują bardzo pozytywnie, wrzucając tipa do słoiczka często słyszymy " na pieluchy"

Chustofanka Awatar beati_becia
    Miejscowość
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Mieszkam w małej miejscowości, oprócz mnie nikt nie nosi w chuście. Starsze panie często zaczepiają mnie i pytają, czy Hani nie jest ciasno, czy się nie udusi, czy na kręgosłup nie szkodzi. Inni reagują pozytywnie. Pytają, czy trudno jest się zamotać.
    1% dla Michała: http://www.1000dzieci.pl/lista/szukaj/typek
    Michaś - brykacz nad brykacze październik 2010, Hania - nie dotykaj mnieczerwiec 2013 i Dominik Aniołek (*) 12 styczeń 2017

Chusteryczka Awatar Leoni
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuskus Zobacz posta
    A ja mam 5 tygodniową dziewczynke i razem z mężem prowadzimy restauracje w szkocji. Siłą rzeczy dziecie zachustowane spędza z nami większość czasu w pracy... ludzie reagują bardzo pozytywnie, wrzucając tipa do słoiczka często słyszymy " na pieluchy"
    genialne

Chustonoszka Awatar kuskus
    Miejscowość
    highlands, Szkocja:-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leoni Zobacz posta
    genialne
    prawda? byznys iz byznys

Uprawnienia umieszczania postów