huskymama zqstanawialam sie kto mi nick zmienil i dopisal mama![]()
![]()
huskymama zqstanawialam sie kto mi nick zmienil i dopisal mama![]()
![]()
bardziej ich oczu![]()
U nas same pozytywne reakcje w okolicznych sklepikach. Przez całe lato biegałam z wieelkim brzuchem i wszystkie panie mi dzielnie sekundowały. A jak zaczęłam przychodzić z maluchem w chuście to same ochy i achy. Ale najbardziej zaskoczył mnie bywalec pobliskiego baru zwanego przez nas z M szumnie "mordownią" Stwierdził: bo ja panią od dłuższego czasu tu obserwuję i pani sobie tak radzi, i na zakupy z dzieciakiem biega, i to takie strasznie fajne, że go pani tak blisko nosi. I jeszcze nam dużo zdrówka życzyłI tak mnie pan pozytywnie zaskoczył !
Tak w temacie- bratowa męża widząc małą zamotaną w chuście zaoferowała pożyczenie wspaniałego nosidła po 5 dzieci, z których najstarsze ma 18lat :] "Bo takie fajne, lekkie, i nogi nie takie rozkraczone, no i szybko się zakłada" Grzecznie podziękowałam![]()
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
beniutkaaz nie wiem co powoedziec...
my ostatnio spotkalismy kolege na mieascie i spytal "czy male sie w nich nie dusza..." powiedzialam ze oczywiscie noe i ze im wygodnie bo jakby nie bylo to by nie spaly
A nas dzis na spacerze zaczepił Pan bo "coś mi z tyłu spada"Oczwiście to "coś" to był ogon chusty
![]()