mi ostatnio Starsza Pani w tramwaju powiedziała, że fajnie, że dziecko w chuscie ma tak dobrze, że blisko mamy itp. i musiałam z nią gadac całą droge o tymBardzo sympatyczna Starsza Pani, pozdrawiamy
![]()
mi ostatnio Starsza Pani w tramwaju powiedziała, że fajnie, że dziecko w chuscie ma tak dobrze, że blisko mamy itp. i musiałam z nią gadac całą droge o tymBardzo sympatyczna Starsza Pani, pozdrawiamy
![]()
pediatra na wczorajszej, 1.wizycie, zapytana, czy mogę Hanię w chuście nosić- "Jasne, nawet pani powinna, w końcu chusty są dla dzieci"Dodam, że kobieta w wieku ogólnie rzecz ujmując, średnim, była też moim pediatrą w wieku wczesnych -nastu lat.
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
I to właśnie jest zdrowe podejście do sprawy noszenia.Ja z moją lekarką jeszcze na temat chusty nie rozmawiałam,ale widząc jej zachwyt nad wielorazowymi pieluchami podejrzewam,że też będzie na tak o ile mi w całkowity zachwyt nie popadnie.
![]()
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Paaaniiiiiiiiii, tak nie można dzieci nosić, nóżki mu wyłamie!
Kajko śpiący w plecaku![]()
Matka do marudzącej córki (ok. 4-5 lat), pokazując na nas (mała w plecaku): zobacz, jak się nie uspokoisz, to też cię tak wsadzę!