Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

No tak.. U nas prędzej spotkasz kobietę o dwóch głowach niż niosącą dziecko na plecach Świetna historia!

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta
    No tak.. U nas prędzej spotkasz kobietę o dwóch głowach niż niosącą dziecko na plecach Świetna historia!
    Ach, Polska

A my wczoraj byliśmy w Ojcowie pochodzić, i wiele zacieszonych buzi w naszą stronę było
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Byłam na uczelni podbić legitymację. Pani w dziekanacie prosi zawsze studentów, by przynosili hurtowo, ewentualnie można zostawić przed zajęciami, a po przyjść po odbiór. Wchodzę z legitymacją w ręku i Natalką na brzuchu.
    "Z takim załącznikiem to Panią od ręki obsłużę" Mój kochany Załącznik
    Nie obyło się oczywiście bez krótkiej rozmowy o noszeniu
    Ostatnio edytowane przez ane-eta ; 15-04-2013 o 11:00
    Mama dwóch córek: 2008, 2012

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ane-eta Zobacz posta
    "Z takim załącznikiem to Panią od ręki obsłużę"

Chustomanka Awatar astro
    Miejscowość
    WrocłaW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
    Super opowieśc!
    Oj bedzie pan to długo wspominał
    Nie tylko pan... zresztą ja ostatnio tylko straszę ludzi chustą- chyba czas przestać nosić tydzień temu w sobotę jak myłam drzwi wejściowe do mieszkania - sąsiad zobaczył wystający zza drzwi kolorowy ogon chusty, usłyszał dziwny dźwięk (spray do kurzu) i...spadł ze schodów- podobno myślał, że to...wąż
    Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta
    Wiesz ta wszechobecna chemia, GMO, czarnobyl ...czegoż to teraz nie zobaczysz na ulicy

A załączniki nosimy słodkie - prawda
    3 Muszkieterów i Mała Księżniczka 20.07.200810.12.2011 24.11.201417.11.2017

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dzisiaj w biedronce dwie małe siostrzyczki:
    - Patrz Pani ma tam dzidziusia!
    - Co ma?
    - No dzidziusia, jak kangurek !
    - ... ale gdzie jest ten kangurek?

Rozbroiły mnie
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustofanka

Domyślnie

Wczoraj wracając ze spaceru z synkiem, patrzę a tu jacyś starsi państwo zatrzymali się i się do nas szczerzą: "ooo dzidziuś, myśleliśmy, że to piesek"
    Na porządku dziennym jest to, że panie w sklepach, aptekach, drogeriach etc nie mogą się skoncentrować na tym o co proszę, bo są tak wpatrzone w zamotanego Tymka, a on sprzedaje im uśmiechy uśmiechami nie da się niestety płacić, ale nieraz udało nam się dostać jakiś rabat lub gratis

Chustofanka Awatar świetlik
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Nowy Duninów

Domyślnie

Dziś w autobusie 2 starsze panie szepczą do siebie "dziecko czuje bliskość".

W ośrodku pomocy rodzinie (tam, gdzie becikowe) pan mnie zaczepił, że on też by chciał chustować, ale nie wie, jak...A co zabawne - do tegoż urzędu wchodziły 2 panie z wózkami, ale z racji samozamykających się drzwi przydała się im moja pomoc w wejściu (a mój dzieć w tym czasie spokojnie przyglądał się światu).

Znów w innym busie pani koło 55 l. "szkoda, że za moich czasów nie było takich rzeczy" - widziała w tv program o chustach i popiera.

A jutro zobaczymy, jak Jaga się czuje w chuście w prawdziwym lesie - jedziem do grądu oglądać wysyp kwiatów

Chustomanka
    Miejscowość
    South East England

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez astro Zobacz posta
    Nie tylko pan... zresztą ja ostatnio tylko straszę ludzi chustą- chyba czas przestać nosić tydzień temu w sobotę jak myłam drzwi wejściowe do mieszkania - sąsiad zobaczył wystający zza drzwi kolorowy ogon chusty, usłyszał dziwny dźwięk (spray do kurzu) i...spadł ze schodów- podobno myślał, że to...wąż

Wiesz ta wszechobecna chemia, GMO, czarnobyl ...czegoż to teraz nie zobaczysz na ulicy

A załączniki nosimy słodkie - prawda
    omg ale sie uwmialam

Uprawnienia umieszczania postów