Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar asienkie
    Miejscowość
    Lbn

Domyślnie

a ja dzisiaj wyslalam meza z Mlodym w chuscie na spacer (ich drugie chustowe wyjscie ). Zobaczyla ich tak matka sasiada i zaczela wychwalac jak to pieknie i wspaniale, jak cudownie razem wygladaja i ze jej synowa swoje 8 miesieczne malenstwo tez w chuscie nosi... (Czyzby ktoras z lubelskich mamus?? )
    Nie musze chyba mowic jak dumny maz przyszedl do domu

Chusteryczka

Domyślnie

Podobno w chustach to cyganki nosza. Wczoraj poszłam do urzędu a tam Cyganie z dziećmi, oczywiście dzieci w wózkach. Ale zrobiłam wśród nich sensację.

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klusiecka Zobacz posta
    Podobno w chustach to cyganki nosza. Wczoraj poszłam do urzędu a tam Cyganie z dziećmi, oczywiście dzieci w wózkach. Ale zrobiłam wśród nich sensację.
    Ze mną Romki chętnie gadały. Na przykład, że one by wolały nosić, ale im mężowie każą wozić, żeby kto nie pomyślał, że ich nie stać :/
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chustomanka Awatar panna.z.wilka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Mnie ostatnio żebrząca cyganka z niemowlęciem na ręku pytała czy nie mam wózka na wydaniu, bo skoro sama w chuście noszę... Jak powiedziałam, że nie mam, to się bliżej chuście przyjrzała i pyta: A chusty ty dla mnie nie masz?

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panna.z.wilka Zobacz posta
    Mnie ostatnio żebrząca cyganka z niemowlęciem na ręku pytała czy nie mam wózka na wydaniu, bo skoro sama w chuście noszę... Jak powiedziałam, że nie mam, to się bliżej chuście przyjrzała i pyta: A chusty ty dla mnie nie masz?

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Dziś pojechałam z dziewczynami na zakupy. Najpierw spotkałam na parkingu panią, która taszczyła fotelik samochodowy z niemowlęciem i jednocześnie próbowała ogarnąć starszaka (na oko nieco starszego od Emilki). Umęczona popatrzyła na mnie jak szłam przez parking a Alą w chuście, prowadząc Emilkę za rękę i chcąc się pocieszyć powiedziała: "Widzę, że nie tylko ja z tobołkami na zakupy jeżdżę". Uśmiechnęłam się szeroko i odpowiedziałam: "Ale mój chyba wygodniejszy. Naprawdę polecam."

A potem w samym sklepie zarejestrowałam głównie maślane oczy na widok drzemiącej Ali, oraz dobiegające zza moich pleców sceniczne szepty: "Patrz, patrz tam. Dziecko".

Chustomanka Awatar aska.jb
    Miejscowość
    Warszawa - Tarchomin

Domyślnie

A mnie ostatnio rozczulił na Starym Mieście sprzedawca pamiątek, biżuterii i innych pierdułek

Bylismy na spacerze z dzieciakami - nieodkładalna panna Michalina jak zwykle w chuście Rozłożylismy się na murach barbakanu a Pan zostawił swoje stoisko i leci do nas

Podszedł i założył Michaśce na nóżkę malutką bransoletekę z filcowych tęczowych kuleczek I powiedział, że kocha ludzi, którzy rozumieją, że dziecko potrzebuje ciepła i bliskości rodziców
    I że on do tej pory nie potrafi sobie wybaczyć, że swoich synów za mało przytulał i kołysał na kolanach

I, że ta bransoletka to dla kruszynki na szczęście

Cały dzień mi się pysk cieszył

Uprawnienia umieszczania postów