Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

A ja dziś pomykałam po małym prowincjonalnym miasteczku i robiłam za atrakcję. Kilka osób mało sobie nie wybiło zębów na nierównych chodnikach, oglądając się za mną. Kilka razy usłyszałam jak jedna osoba do drugiej mówiła, że fajnie, że wygodnie i takie tam. Nikt ,nie otwarcie nie napadł i nie skrytykował. A powiem szczerze, trochę się obawiała, bo w tym konkretnym mieście mieszka wielu cyganów i nie cieszą się tu oni sympatią.

Chustomanka Awatar Bastet
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A my w sobotę jedziemy z dzieciem na wesele znajomych. Rzecz jasna chusta będzie nam towarzyszyć. Ciekawa jestem jakie reakcje będą :].

mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/

"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.

Chustomanka Awatar kerna
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Lusia była ciut starsza na weselu ale siedziała w kółkowej na zmianę w natce i wujkowie byli oszołomieni jak ona może tam spać no niemożliwe jak jej się udało "tam" zasnąć. Zaglądali, niektórzy zazdrościli, inni współczuli biednemu dziecku meczarni (o czym dowiedziałam sie już po weselu). W tą niedzielę na rzece spotkaliśmy starego znajomego który przywitał nas tekstem "ooo to to dziecko co na weselu w nosidle było???"
    A mi wczoraj spodobał sie młody facet który szedł z żona na zakupy i aż przystanął żeby nas pooglądać ale najlepsze było jego westchniecie nad nami w stylu babskiego "aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh"

Uprawnienia umieszczania postów