Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Z dzisiejszego spaceru, komentarz kobitki ok. 50 lat:
    "A ja myślałam, że Pani ma taki ogrooomny biust"

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

a u nas reakcja ławkowych bywalców, w tym Pani lekko już upojonej, która spowodowała szybszy krok: "takie chusty to w c..j drogie są" ...
    i nie wiedziałam czy uciekać już czy za chwilę, co by jej nie chcieli sprzedać za piwo

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sensibileanima Zobacz posta
    a u nas reakcja ławkowych bywalców, w tym Pani lekko już upojonej, która spowodowała szybszy krok: "takie chusty to w c..j drogie są" ...
    i nie wiedziałam czy uciekać już czy za chwilę, co by jej nie chcieli sprzedać za piwo
    Nie da się ukryć, że są Ale skąd wiedziała?

A my dziś pierwszy raz wyszliśmy do ludzi w plecaku Wszyscy się odwracali, a pani w sklepiku: a pani to fantazję! Co panią widzę to synek inaczej zawiązany!

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pekatrine Zobacz posta
    Nie da się ukryć, że są Ale skąd wiedziała?

A my dziś pierwszy raz wyszliśmy do ludzi w plecaku Wszyscy się odwracali, a pani w sklepiku: a pani to fantazję! Co panią widzę to synek inaczej zawiązany!
    hihi, ja mam wrażenie, że u nas na Śródmieściu, to jeszcze bardzo dziwnie patrzą chociaż kilka chustomam tu widziałam
    no na plecach to my dopiero w domu czasem się motamy, jakoś nie mam odwagi tak wyjść, bo jeszcze nam to nie do końca wychodzi ale próbujemy, próbujemy

z innych reakcji, to Pani w sklepie: "oj, jak moja córa była mała, to chciałam ją tak nosić, ale chusty zrobiły się "popularne" jak ona miała 2 latka i już było za późno"

Chustomanka Awatar magda091

Domyślnie

my ostatnio bylismy atrakcją turystyczną na szlaku na Biskupia Kopę (Mati w mt)
    najpierw zachwycała się nami babcia 82letnia, a potem jakaś kobitka zapytała czy może mi zrobić zdjęcie "bo to takie piekne" i nawet jej mąż z nami pozował

edit - aha i jeszcze usłyszałam pełen podziwu komentarz "kobieta nie do zdarcia"
    Mąż 2009 Mateuszek 2011 Łukaszek 2015

Chustomanka Awatar Bastet
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A ja 2 dni temu w rossmannie byłam (po Skarb, którego nie znalazłam). Już wychodzimy, a jakaś Pani mnie woła. Zapytała czy może nam zdjęcie zrobić, co też uczyniła . Tak jej się dzieć w chuście spodobał .

Ostatnio mijałam z małym w chuście dziadziusia z laseczką. Na nasz widok zdjął kaszkiet z głowy i dygnął. Powiedział: "Jak Pani mu dobrze zrobiła! Szczęść Wam Boże!"

mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/

"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bastet Zobacz posta
    A ja 2 dni temu w rossmannie byłam (po Skarb, którego nie znalazłam). Już wychodzimy, a jakaś Pani mnie woła. Zapytała czy może nam zdjęcie zrobić, co też uczyniła . Tak jej się dzieć w chuście spodobał .
    no wcale jej się nie dziwię, jak bym Cie spotkała to tez bym pstrykneła fotę (szczególnie w goldzie)
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Uprawnienia umieszczania postów