Z dzisiejszego spaceru, komentarz kobitki ok. 50 lat:
"A ja myślałam, że Pani ma taki ogrooomny biust"
![]()
Z dzisiejszego spaceru, komentarz kobitki ok. 50 lat:
"A ja myślałam, że Pani ma taki ogrooomny biust"
![]()
hihi, ja mam wrażenie, że u nas na Śródmieściu, to jeszcze bardzo dziwnie patrząchociaż kilka chustomam tu widziałam
no na plecach to my dopiero w domu czasem się motamy, jakoś nie mam odwagi tak wyjść, bo jeszcze nam to nie do końca wychodziale próbujemy, próbujemy
z innych reakcji, to Pani w sklepie: "oj, jak moja córa była mała, to chciałam ją tak nosić, ale chusty zrobiły się "popularne" jak ona miała 2 latka i już było za późno"![]()
my ostatnio bylismy atrakcją turystyczną na szlaku na Biskupia Kopę (Mati w mt)
najpierw zachwycała się nami babcia 82letnia, a potem jakaś kobitka zapytała czy może mi zrobić zdjęcie "bo to takie piekne" i nawet jej mąż z nami pozował
edit - aha i jeszcze usłyszałam pełen podziwu komentarz "kobieta nie do zdarcia"
Mąż 2009Mateuszek 2011
Łukaszek 2015
A ja 2 dni temu w rossmannie byłam (po Skarb, którego nie znalazłam). Już wychodzimy, a jakaś Pani mnie woła. Zapytała czy może nam zdjęcie zrobić, co też uczyniła. Tak jej się dzieć w chuście spodobał
.
Ostatnio mijałam z małym w chuście dziadziusia z laseczką. Na nasz widok zdjął kaszkiet z głowy i dygnął. Powiedział: "Jak Pani mu dobrze zrobiła! Szczęść Wam Boże!"![]()
mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/
"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.