Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Agulinka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manzana Zobacz posta
    Mnie sotatnio czesto komentuja ludzie, ze tez by tak chcieli- w sensie noszenia w nosidełku z ciepłą osłonką, ze najlepiej przy mamusi. chociaz ostatnio trafiłam na pania, ktora spytała, czy toto jeszcze oddycha, czy zyje w ogole Nie, nosze sobie takie uduszone.
    Mojego M. zawsze, ale to zawsze jak ma Małą za pazuchą, jakaś życzliwa pani zapyta, czy się nie udusi. Mąż powoli zaczyna tracić cierpliwość, póki co pod nosem odpowiada - tak, specjalnie noszę żeby się udusiła. Niedługo pewnie zacznie tak mówić na głos, bo już go to męczy. Mnie też czasem o to pytają, ale częsciej spotykam się z miłymi reakcjami. Jedna pani nawet zaczeła rozmowę, jak to mi zazdrości, że za jej czasów (w wieku mniej więcej naszych mam) to tylko w wózku, tylko butelką itp. I sama mówi - "i co, pewnie pani śpi z nią w łóżku?" Ja na to, że tak. A ona - "świetnie, to takie naturalne, pewnie nie ma kolek i nie płacze". Fakt. W szoku byłam. Mądra kobita.
    A tydzień temu jechałam autobusem, tuż obok mnie stała pani z pieskiem pod kurtką. Miny pasażerów - bezcenne
    I zdarzyło mi się już dwa razy że stałam w autobusie. Pełnym studentów. Kraków... W ciąży lepiej nie było
    Ostatnio edytowane przez Agulinka ; 21-12-2011 o 17:45
    Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)

Chustofanka Awatar gabinia
    Miejscowość
    Z-G

Domyślnie

tak was czytam ,,,, i nie moge z tekstów

u mnie w mieście tylko ja chyba noszę w chustach bo też często ludzie mnie zaczepiają czy to specjalny szalik dla dziecka.... czy wygodnia jak zawiązane irp

a ze mam talent przerabiania co rusz ubieram inna odzierz wierzchnią ... i też mnie zaczepiają ze nawet płaszczyk mam dostosowany do noszenia pod nim ...
    a kupiłam coś ala ponczo ale z rekawami i prawie do kolan przecięłam na głowę materiał i nosimy

zaczepek nie ma konca najlepszą atrakcją w szkole u dzieci jestem )
    P. 23.08.2001 O. 25.05.2003 I. 07.11.2005 B. 18.08.2011 02.12.2016

Uprawnienia umieszczania postów