a do mnie robotnicy zagadali że też tak by chcieliale po 50tce mnie nie urządza
"tak bym się przytułi....." mała akurat z przodu zamotana
nie mogłam Pana nie wpsomóc pomysłem i powiedziałam "to proszę taka kupic, wręczyc żonie na gwiazdkę, obwiazać i wskoczyć do środka i przytulać"
Na to miły Pan zdębiał
Dziewczyny piajczek na ławce i małpka trzymaaca futra wygrywa
Mnie jedna mam zaczepiła że też ma chustę i bardzo chce nosic maluszek ma 3tyg ale nie umiechciałam jej pomóc no ale jak na ulicy w biegu....szkoda
Mi ani w kolejkach nie ustępują...nie ma mowy. Nie raz z wózkiem sklepowym, Laura w chuście, starszy w wózku sklepowym a jak otwierają nową kasę to przeskakują przeze mnie, bo przecież wolniej chodzi i jest niewidzialna
ale w takich sytuacjach to ryja drębo mnie takie zachowanie wyprowadza z równowagi
![]()
Ostatnio edytowane przez kerna ; 22-12-2011 o 16:07
bo kobity to lubią szukać dziury w całym. Fakt, ze jeszcze nie slyszalam od żadnego pana negatywnego komentarza.
ja to sie nie cackam- w 99 procentach przypadków oczywiście zaraz mi ktoś ustępuje miejsca- komunikacja miejska jeżdżę codziennie, ale czasem zdarzy się, ze ktoś się na mnie gapi i udaje, ze nie widzi, to wtedy pytam, czy mi ustąpi miejsca. W autobusach potrafi nieźle zarzucać, a nie zamierzam ryzykować uderzenia czy upadku-dziecko jest dla mnie ważniejsze niż to, ze ktoś krzywo popatrzy, bo mu ciężko 4 litery podnieść.
o tak, normalnie Freddy Krueger 2 ze mnie
moze za duzo schudlas, dlatego nie trafilas do targetu![]()
Pewnie Wam się już zdarzało, ale mnie pierwszy raz i to przed świętami
Byłam z małą na szybkich zakupach przed świętami w sklepie na T... gdzie kolejki sięgają długości chustyna widok małej w kółkówce pan za mną stwierdził, że powinnam iść bez kolejki (na tyle głośno, że wszyscy z przodu usłyszeli) i stał się cud, kolejka się rozstąpiła i puścili mnie bez czekania do kasy. No to już na bank, chusta obowiązkowym elementem zakupów
![]()
Doradca po kursie podstawowym Clauwi®[COLOR=darkred
Nadia - 26.07.2011