Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Ta pani swoje powiedziała i już jej nie było. Nie zdążyłam nic odpowiedzieć.
    mama dwóch Rycerzy i jednej Księżniczki

Chusteryczka Awatar moniska
    Miejscowość
    Koszałkowo

Domyślnie

starsze panie tak mają

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

Mnie co chwilke pytaja z nutka niedowierzania: czy to wygodne jest?
    Ostatnio jakas ciezarowka - ginekolog - to ladnie wytlumaczylam ze tak a ona na to ze mezowi i tak nosidlo kupi. no to ja tlumacze ze niezdrowe ze MT lub ergo i ze chustowanie naprawde fajne i zdrowe dla dzidzi.. Wyszla zainteresowana z 4kidsa. A moj maz jak na wariatke na mnie patrzyl, ze na dobra droge ludzi chce sprowadzic

Domyślnie

a dzisiaj na przejściu stali za mną jacyś panowie i taki komentarz usłyszałam: "oo, moja żona też ma taką chustę, ale jakoś nigdy nie udało jej się założyć, a szkoda, to tak sexy wygląda"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julaac Zobacz posta
    a dzisiaj na przejściu stali za mną jacyś panowie i taki komentarz usłyszałam: "oo, moja żona też ma taką chustę, ale jakoś nigdy nie udało jej się założyć, a szkoda, to tak sexy wygląda"

tego jeszcze nie grali

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mnie dzisiaj spotkała bardzo miła reakcja - przechodziłam koło starszej pani (sąsiadki zresztą), która skomentowała "O, jak ślicznie! Naprawdę pieknie!". Zatrzymałam się, wymieniłysmy uprzejmości, pani pozachwycała się jeszcze chwilę, dodając że "Dawniej to do pół roku się te dzieci trzymało pozawijane, w sztywnych betach, a teraz taka swoboda!". Po czym spytała czy Młoda "doi cyca", na co odpowiedziałam że oczywiście, a pani skomentowała "I bardzo dobrze! Oby jak najdłużej!"
    Tak mi się miło zrobiło...
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

Idę sobie z drzemiąca młodą w plecaku. Mija nas mama z kilkulatką.
    Dziewczynka: Mamo, ja też chcę na plecy.
    Mama: Ale córeczko, to jest mały dzidziuś. Ty jesteś już duża...
    Dziewczynka: Oj, mamo...

No i dziewczynka wlazła na ławkę, wskoczyła mamie na plecy i mama jakoś tam podtrzymując pupę córki pogalopowała do przodu

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Fajna mama, nie? Dała się uprosić
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka Awatar anitanelka
    Miejscowość
    Konin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheep Zobacz posta
    Idę sobie z drzemiąca młodą w plecaku. Mija nas mama z kilkulatką.
    Dziewczynka: Mamo, ja też chcę na plecy.
    Mama: Ale córeczko, to jest mały dzidziuś. Ty jesteś już duża...
    Dziewczynka: Oj, mamo...

No i dziewczynka wlazła na ławkę, wskoczyła mamie na plecy i mama jakoś tam podtrzymując pupę córki pogalopowała do przodu
    Moja mama tak Nelkę nosi, bo ja już rady nie daję... chociaż na noszenie w chuście zawsze krzywo patrzy, bo ścierpnie, bo się spoci itd. ale już się pogodziła, bo widzi, że małej dobrze. Jak jej powiedziałam, że mała czuje się jak w brzuchu, bo taka zwinięta, bo słyszy serduszko, to chyba do niej coś dotarło

Uprawnienia umieszczania postów