Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

sylwik
    Guest

Domyślnie

Ja za to w tym roku w sierpniu robilam z chusta furrore w Miedzywodziu. Jak wchodzilam na plaze to wszyscy sie ogladali. Widzialam jak ktos mi robil zdjecia. Bawilo mnie to. Raz uslyszalam taki tekst za soba:
    "umordujo, umeczo takiego biednego dzieciaka, zamiast w chalupie siedziec to sie plazuje...." taka starsza pani powiedzala.... poszlam dalej.
    A w Toruniu to raczej same pozytywne reakcje slyszalam ze malej dobrze, ze cieplo.
    Najbardziej niemile bylo jak moja tesciowa udawala ze nie widzi chusty.....
    pozdrawiam
    sylwia

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwik Zobacz posta
    A w Toruniu to raczej same pozytywne reakcje slyszalam ze malej dobrze, ze cieplo.
    Byłam w Toruniu latem 2008 r, twój post jest z tego roku, i naprawdę czułam się tam jak celebrytka.
    Na dworcu pks motałam synka, ludzie stali i patrzyli, jak już zamotałam do końca klaskali w dłonie, w galerii copernicus panie z witryn pokzaywały palcami koleżankom, uśmiechały się do nas, machały nam rękoma, na przystankach ludzie ze mną roznawiali, jedna pani to nawet mnie wycałowała na pożegnanie jak juz odjerzdzał jej autobus. Fajnie było, takie przyjazne miasto dla chustomam. Koleżanka wtedy na spacery chustowe chodziła do parku przy Rybakach to tam ludzie komórkami robili jej zdjęcia...

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

Mijałam dzisiaj grupkę starszych osób, które jak mnie zobaczyły z zamotanym z przodu Małym, zaczęły wymieniać między sobą uwagi - raczej przychylne. Najbardziej jednak podobało mi się zdanie:"Ale to trzeba siłę mieć tutaj żeby tak dziecko na piersiach nosić!"

Uprawnienia umieszczania postów