Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Mama Żuka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Ludzie z zachwytu nad chustowaniem, zaczęli mówić do mnie wierszem ... Starszy Pan dorwał nas na porannym spacerze i powiada
    "Coż to za cudna mamusia
    Co nosi przy sercu dzidzusia?!"
    Tak byłam zaskoczona, że zabrakło mi inwencji na równie sympatyczną i artystyczną odpowiedź, więc tylko się radośnie roześmiałam

Chusteryczka Awatar krysiak
    Miejscowość
    gdzieś nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mama Żuka Zobacz posta
    "Coż to za cudna mamusia
    Co nosi przy sercu dzidzusia?!"
    słodkie

Ja mam coraz większe podejrzenia, że mój DOminik do psa podobny. Ostatnio spacerowaliśmy po lesie i spotkaliśmy panią z psem, która na nasz widok założyła psu szybko smycz, a po chwili wybałuszyła (tak, tak inne słowo będzie nieadekwatne) oczy i mówi: a ja myślałam, ze pani psa pod kurtką schowała, żeby się nie pogryzły, a pani ma dziecko

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krysiak Zobacz posta

Ja mam coraz większe podejrzenia, że mój DOminik do psa podobny. Ostatnio spacerowaliśmy po lesie i spotkaliśmy panią z psem, która na nasz widok założyła psu szybko smycz, a po chwili wybałuszyła (tak, tak inne słowo będzie nieadekwatne) oczy i mówi: a ja myślałam, ze pani psa pod kurtką schowała, żeby się nie pogryzły, a pani ma dziecko
    umarłam

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

A mnie w Gdyni same pozytywne reakcje spotykają dziś jedna pani za mną chodziła - dosłownie, bo ja akurat gadałam przez telefon tak sobie niespiesznie spacerując tam i z powrotem, a kobieta z wózkiem za mną
    a ja bezczelnie raz w te, raz we wtę
    jak skończyłam rozmowę - podeszła i spytała, gdzie takie mozna kupic, bo ona dla córki potrzebuje - czyli domysliłam się, ze dla wnuka
    a potem miła pani w sklepie chciala nam zakupy spakować a to nam sie akurat prawie zawsze zdarza - ciekawe, jak idę z wózkiem to nikt mi nie chce zakupów pomóc spakować (chociaż czasem w kolejce przepuszczają)
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustonówka

Domyślnie

Nasz pierwszy spacer - chciałam sobie skrócić drogę i iść przez targ. Teraz już unikam tego miejsca...
    Mnóstwo zaciekawionych spojrzeń, mnóstwo nieprzychylnych komentarzy. Że czemu tak dziecko męczę, "biedne dziecko", skrzywię go, blebleble...

Za to moja rodzina zachwycona, achów i ochów

Uprawnienia umieszczania postów