Strona 177 z 190 PierwszyPierwszy ... 77127167169170171172173174175176177178179180181182183184185187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,521 do 3,540 z 3783

Wątek: reakcje otoczenia na chusty i pozostale "szmaty"

Chustomanka

Domyślnie

Mist.... Szkoda slow.....

Chusteryczka Awatar mist

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annia Zobacz posta
    Mist, gratuluję opanowania.
    Eeech, chcialabym byc opanowana osoba. Wtedy bym zwyczajnie wzruszyla ramionami i juz po pierwszym zdaniu powiedziala pani, zeby sie odczepila, zamiast brnac w te dyskusje...

Chusteryczka Awatar agum
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

O boże! Mist płaczemy z mężem. Sorry, ale jakoś abstrahując od schizofrenii, wtrącania się itp sam opis i moje wyobrażenie sytuacji mnie rozlożyły.
    Helenka 30.04.2013
    Julek 09.04.2017

Chustomanka Awatar mudiwa

Domyślnie

O ja pierdziele...
    Mnie sie kiedyś podobna historia zdarzyła - babka mnie gonila i straszyła policja i psychiatrykiem, bo... Mia nie miała na stopach skarpetek. Przy 20 stopniach.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Masimba - 03/14 Mia - 12/10

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Mist, "znana pisarka" (no i nie zapominajmy, mieszka w USA ) rzadzi
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chustomanka Awatar Madisa
    Miejscowość
    Lepiej nie mówić...

Domyślnie

OMG, mist, historia jak z Chmielewskiej
    syn 2010, blog sporadyczny, wiara w życie pozaforumowe coraz silniejsza

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Mist, ewidentnie coś nie halo z tym psychiatrykiem i pani miała problem może w tym psyhiatryku książki pisze tak, terapeutycznie poza tym ją na plechach zbędnych bagaży nie taham, tylko ważne, bo sznuje swój kręgosłup a w ogóle to juz mi sie marzy żeby mała na plecy przerzucić, ale jeszcze sie boję

Chustomanka

Domyślnie

może to była znana pisarka np. donosów?

Chustonówka

Domyślnie

...
    Ostatnio edytowane przez Guest ; 03-06-2014 o 18:27 Powód: Reklama

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Wczoraj w autobusie pan stwierdził że to takie wygodne i jego synowa i syn nawet tez tak noszą . A synowa to jest nawet instruktorka w zielonej górze ciekawe kora ma takiego fajnego teścia

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

ale jazda..

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

A i nie dopisalam, że naprzeciwko siedziała starsza pani . Pytała czy śpi małe, więc przytaknelam. Potem z 10 razy powtarzała że to takie straszne, straszne, straszne. Nie dopytywalam juz co jest takie straszne, no bo i po co, tylko wszyscy wokół byli bardzo rozbawieniem ta panią

Domyślnie

Moja sąsiadka zawsze jak mnie spotyka mówi, że noszenie na plecach jest właśnie "straszne", biedne dziecko przyklejone zjada moje włosy, oddychać pewnie nie może bo takie ściśnięte...

Chustomanka Awatar Madzia_180
    Miejscowość
    Brzeg

Domyślnie

A u mnie, w mej miescinie zaczepiaja mnie starsze Panie, niekiedy nawet po 80 i są zdecydowanie za. Natomiast kobitki w przedziale 25-40 to mam wrażenie, że spalilyby mnie na stosie. Wiadomo nie każda. Myślałam jednak, że "młode" raczej będą otwarte na propozycje jakie niosą nasze czasy... a tu uśmiech widzę szeroki od babulenki, a od młodej o zgrozo lepiej mimiki twarzy nie interpretowac

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
    Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014

Domyślnie

Często słyszę od młodych kobiet, że noszenie to męczarnia, że plecy bolą i że dziecko cały czas ma się na sobie a przecież wystarczyło targanie podczas ciąży, no cóż nie komentuje tego tylko szeroko się uśmiecham jak widzę taką wygadaną nie przemęczającą się mamuśkę która w jednej ręce niesie dziecko (przeważnie głośno krzyczące) a drugą wózek pcha i nie daje rady wjechać na krawężnik, a ja ją spokojnie mijam trzymając swoich dwóch starszaków za rączki

Chusteryczka Awatar mist

Domyślnie

A ja uwielbiam od mlodych kobiet uwagi, ze niby moze i noszenie fajne, ale bez wozka to przeciez zakupow nie beda mialy jak zrobic. No tak, bo dopoki nie mialy dziecka, to nigdy przeciez nie robily zakupow

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mist Zobacz posta
    A ja uwielbiam od mlodych kobiet uwagi, ze niby moze i noszenie fajne, ale bez wozka to przeciez zakupow nie beda mialy jak zrobic. No tak, bo dopoki nie mialy dziecka, to nigdy przeciez nie robily zakupow
    dobre

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

Dzisiaj w sklepie, Cypis na plecach w nosidle storczowym. Zaczepił mnie młody człowiek z pytaniem, czy to wygodnie tak w takim plecaczku dziecko nosić bo szuka czegoś dla swojego dziecka na wypad w góry
    Cypisek - [maj 2012], Żabka - [czerwiec 2015]
    Żona, matka, Certyfikowana Doula, Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, CDL

Chustomanka Awatar dita

Domyślnie

Mnie ostatnio w autobusie zaczepiła babka, że chusta na pewno obciera małej nóżki ( miałam ją w samego bodziaka ubraną). A dzień później inna genialna pani stwierdziła, że córa ma aż sine nóżki. One nawet odrobinę nie były sine. Oczywiście przytaknęłam babie, że tak, są całe fioletowe to pozachwycała się jak ślicznie śpi i się odwaliła. W ogóle zawsze jak wsiadam do autobusu, to te starsze babki gapią się na mnie z taką nienawiścią w oczach. Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi...

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

No, bo dziecko najlepiej śpi , jak ma fioletowe nóżki, nie wiesz ?
    Jeszcze mi sie prztypomnialo jak pan mnie zapytał, żartem oczywiście - czemu ona tak spokojnie śpi , zamiast sie drzec no nie wiedziałam co odpowiedziec., na to przygotowana nie byłam

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów