Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: Izabela :)

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie Izabela :)

Tutaj zachęcam do wpisywania swoich opinii na temat testowanej Izabelki
    (Lista tutaj: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=50721)

A że wątek bez fotek .... to również będę wdzięczna za fotki

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Uploaded with ImageShack.us
    fotka na dobry poczatek
    a teraz recenzja
    zapisalam sie na testy wylacznie z powodu koloru tej chusty, girasole znam i wiem ze sa bardzo fajne. ta chusta jest z tych grubszych girasoli, fajnie nosi, dobrze sie dociaga
    a kolor i wzor.... kojazy mi sie bardzo etnicznie, afrykansko i jednoczesnie z woodlandem, moro, kamuflazem
    na wczesniejszych zdjeciach srednio mi sie podobal, na zywo tez mnie nie zachwycil dopoki nie zobaczylam go na sobie - szczera bedac nie mam ochoty sie z ta szmatka rozstawac
    a odcienie .... cos miedzy dwoma stronami lany olive w jednym, albo pomieszanie zary fresh z forest - generalnie w kazdym swietle inny i jednoczesnie bardzo swierzy i wiosenny... no podobami sie i juz!

Uploaded with ImageShack.us

DB PBC

Chustomanka Awatar Ola
    Miejscowość
    Gdańsk Oliwa

Domyślnie

cudna fotorelacja
    oj zazieleniło się, czuje wiosnę
    Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
    "Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
    Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
    Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
    Exclusive Girasol chusty
    handmade by Ola torby etc.
    ED

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

No to teraz ja o Izabeli Pomijając fakt, że baaaardzo lubię girasole to Izabelka mnie absolutnie zachwyciła. Trzeba ją obejrzeć na żywo, zamotać, żeby ją docenić. Ciężko jest ocenić kolory po samych fotkach bo na żywo prezentują się naprawdę rewelacyjnie. Fajnie się mota, dobrze dociąga, bardzo fajnie nosi. Zaliczyłam dziś w sumie 8 godzin noszenia w Izabeli (w środku przerwa ze 2 godzinki) (motana na sweter, pod kurtkę, młody w polarze), wyjmowanie młodego, dociągnięcie po wsadzeniu z powrotem, wernisaż i noszenie w cieplutkim pomieszczeniu. I efekt? Po powrocie do domu bolało mnie tylko ramię od niesienia wypchanej torby, a moja kruszynka waży pod 12 kg., więc mam co nosić. Po zamotaniu nie musiałam dociągać, poprawiać, chłopak nie obwisł. A że testy jakoś przegapiłam to recenza jest oparta o znajomość z moją własną, osobistą Izabelką
    Fotki może niezbyt udane, ale robione komórką w pomieszczeniu.

ulala.v
    Guest

Domyślnie

obecna!

się zagapiłam ale dotarłam

fot nie mam niestety.

Jestem zachwycona!
    Zapisałam się na testy bo byłam bardzo ciekawa tego wzoru, szczerze mówiąc nie zachwycał mnie jak patrzyłam na zdjęcia, jak wyjęłam z pudełka też nie- z babciną narzutą trochę mi się kojarzyło ale ma w sobie coś! jak szłam zamotana to się przeglądałam w każdej napotkanej szybie Bardzo efektownie imo się prezentuje.

Nosiłam niestety tylko 1 raz ok 1 h 13 kg na plecach w plenerze i 1 raz do usypiania.
    Przez okres zimowy noszę wyłacznie w nosidłach bo mi tak wygodniej na kurtkę w żłobku sie motać i niestety moje dziecko coś się po tej [przerwie na chustę buntowało
    ale jak już ja uwiązałam było pięknie. Szczerze mówiąc wydawało mi się, że taka bawełna nie da rady na moje 13kg dziecię ale nic z tych rzeczy nbosiło się pięknie . Dociągało bez zarzutu i trzymało super.

Zapomniałam jej zmierzyć a miałam to zrobić z ciekawości ale chyba dość oszczędnie jest cięta, bo w plecaku prostym ogon miałam poniżej kolan a spodziewałam się poi nim deptać

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

Izabela to pierwszy girasol w moich rękach. No i bomba
    Kawał solidnej, gęsto tkanej szmaty.
    Mile zdziwiła mnie miękkość Izabeli, mimo, że to dopiero początek testów.
    Łatwo wiąże się i dociąga, nawet na wierzgaczu wymagającym chustowania dla uspokojenia
    Nie miałam okazji sprawdzić nośności.

Ach! no i wygląda!
    W rzeczywistości dużo lepiej niż na zdjęciach. Wiosennie, energetycznie, drapieżnie.
    Dodaje energii. A wzór bardzo ładnie wygląda zamotany.
    2007, 2009, 2016

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Tu będzie moja recenzja jak tylko się przesiądę na swojego kompa z fotkami, czyli do północy się powinnam wyrobić

Edit - to skrobię.

Generalnie chusta a raczej jej wzorzystość sprawiła, że swiat zaczął mi się mienic przed oczami i wyglądać mniej więcej tak

Zdecydowanie nie do twarzy mi w "ciapiatości", ale zawsze można farbnąć

Co do samej chusty to jest faktycznie super, w porównaniu do mojego zachodu słońca którego miętoszę od listopada jest już bardziej miękka i przytulna, bardzo fajnie się wiąże i dobrze trzyma. Prawie 8kg mojej córki przez prawie 3h na luziku nosiła, starszak się niestety nie chciał zapakować

Kolor ciężko określić, ale na poniższej fotce chyba mi sie udało uchwycić tonację - niewątpliwie jedna z ciekawszych chust jakie ostatnio miałam w rękach - ale ja w ogóle to lubię girasole, więc mogę być nieobiektywna

Fotka łazienkowa bo w trasie pod polarem i tak by nie było nic widać

Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 23-03-2011 o 22:01
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Kraków \ śląsk

Domyślnie

To było moje pierwsze spotkanie z girasolem. Miękka i wybacza błędy w dociąganiu. Była ze mną na konsultacjach u świeżynki chustowej i mama zakochała się w szmacie. Chusta dała radę nawet 15 kg ciężarowi. A kolor, zyskuje w ruchu

Ostatnio edytowane przez machma ; 17-08-2011 o 14:29

Chustomanka
    Miejscowość
    Poznań/Wronki

Domyślnie

To pierwszy motany przeze mnie girasol. Kawał fajnej nośnej szmaty. Gruby, mięsisty, ale dobrze się dociąga i super nosi.
    Kolorystyka ciekawa, aczkolwiek zielenie zdecydowanie nie moje.

Aha nie ma zaznaczonych brzegów, więc z pewnością na pierwszy raz może być trudniejsza.

Bardzo dziękuję za możliwość testowania
    Weronika (2008) Wojciech (2010) Witold (2013)

Chustomanka Awatar kiwka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

biję się w piersi bo juz trochę czasu upłynęło od mojego testowania
    muszę przyznać ze jak pierwszy raz zobaczyłam tego Girasolka w necie to strasznie kręciłam nosem na ten wzór, za to jak zobaczyłam go w realu u mamysloń to się bardzo ucieszyłam ze bede go mogła potestować Chusta jest piękna, pięknie się wzorek prezentuje na zamotanym dzieciu, jest miękka, świetnie się ją wiąże, no i trzyma mocno. a maluch już 11kg ma bardzo, naprawdę bardzo fajna chusta, dzięki za możliwośc testowania!
    Moje M&M'sy: Maciek (10.08.2007) i Michaś (16.03.2010)

W Poznaniu też nosimy: Poznań "W chuście"

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Super chusta: mięciutka, miła w dotyku, pięknie nosiła moje słodkie 10kg bez osiadania i wrzynania w ramiona, doskonale otula, łatwo się dociąga, zwarta, a te kolory
    Ode mnie 5+

Fotki przed pośpiesznym wyjściem na spacer:

Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Domyślnie

Izabela to chusta na żywo zdecydowanie piękniejsza niż na fotach, mięciutka, przyjemna w dotyku. Łatwo się ją dociągało. Dobrze się w niej nosiło. Chociaż na temat nośności nie powinnam się wypowiadać,bo dziecko waży dopiero 5 kg.
    Podsumowując: polecam

Uprawnienia umieszczania postów