u osoby z nickiem "zapominajka" chyba dluzej niz przecietnie![]()
u osoby z nickiem "zapominajka" chyba dluzej niz przecietnie![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Zuzolcia - lawendowy jest znacznie lepszyherbacianego smrodu nie jestem w stanie znieść.
Ja piorę co 2-3 dni, jak wiaderko się zapełni. W twojej sutuacji rozwiazaniem może być przepłukanie przed wrzuceniem do wiaderka.
do 3 dni max, potem sikami czuć okrutnie...
pierzecie otulacze/kieszonki osobno czy razem z wkładami ?
Ania, mama Gabrysia (11.08.2010)
Dziewczyny ja trochę z innej beczki,
jak wy to robicie,że macie poniżej takie ładne wpisy, imiona dzieci, data urodzenia, cytaty etc. proszę przekierujcie mnie na odpowiedni wątek, abym sama mogła cos dopisać, dzieki
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
jak dla mnie max 3 dni, a i tak przeplukuję pod bierzącą wodą przed włożeniem do wiadra, smrodku z czwartego dnia nie chcę sobie wyobrażać
piorę najczęściej co 2 dni, czasami co 3. Jak mam mało po np. 2 dniach to piorę z ubrankami, jak uzbieram więcej to wstawiam same pieluchy.
A i po użyciu koniecznie płuczę w umywalce przed wrzuceniem do wiaderka, to wtedy znacznie mniej je czuć![]()
Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to już chyba przesadziłam
Pytanie, czy Ty to wytrzymasz![]()
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Zuzolcia ja olejków w ogóle nie mogę używać bo nie znoszę tych zapachów. Najpierw mi się wydawało ze lubię herbaciany, potem że lawendowy a teraz już w ogóle nie używam bo mnie odrzuca.
Przyjęłam ostatnio minimalizm w pieluchowaniu. Góra muślinów, formowanki bambusowe i wełniaki. Zero olejków, pół nakręteczki płynu urlich, pół miareczki fresha, 60stopni i ascezaTak mi się gusta pieluchowe pozmieniały że jestem w szoku ale bardzo mi z tym dobrze
![]()