Aliona to moze chesz moje?![]()
Aliona, ładne one, mówię Ci![]()
Główny kolor jest na tyle śliczny,że będę łykać paskiKupując widziałam i myślałam to samo.Na Waszych zdjęciach widzę nieco dokładniej
![]()
Chciałabym jeszcze zobaczyć 2X proooszęę![]()
I do mnie przyszły, piękne są!
Byłam tak zniechęcona tymi brzegami, że jak kurier przyniósł, to bałam się otworzyć... się przemogłami powiem Wam, że te pasy nie są aż tak paskudne, jak mi się wydawało! Jeden jest krótszy i ten bym obcięła, a drugi się zakamufluje, gorzej w 2x, ale na razie nie wiążę
To co, zbiorowe cięcie? Tylko ile nas to wyniesie?
Jak moje nie pójdą, to chyba będę sama ciąć.
Dziewczyny, ja mam chustę z okazji cenowych, dostałam info, że wady polegają na zaciągnięciu nitki, oświećcie mnie, bo ja zielona, czy TO są zaciągnięcia?
O ile wada na pierwszym zdjęciu jest do przebolenia (na całej szerokości tak jest), to na kolejnych nie mam pewności (brak nitki jest do połowy, a potem sobie dynda urwana :>). Nie przeszkadza to w użytkowaniu?![]()
no, Paprotka! na twoich zdjęciach ładne te paprotki
pal licho te wadyJA bym się nie przejmowała w ogóle
ale wiem że dla niektórych to jest nie do przełknięcia
a! ja bym chyba obcięła z 2 stron trochę te brzegi a nie tylko z 1 strony- tak że po podszyciu zostaną z obu stron takie cienkie paseczki jasne.
hipotetycznie oczywiście bo paprotek nie posiadam![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Mimo mojej całej miłości do nich, poleciały z powrotem.
No ba że ładna, szczególnie że nie widać brzegów
Myślałam o obcięciu z obu stron po trosze, ale zawsze to dwa razy tyle cięcia i obszywania
Zawiązałam na szybko 2x i powiem Wam, że daje radęBajecznie się dociąga! Miodzio!
) A brzegów jakoś drastycznie nie widać, więc może sobie daruję ścinanie
![]()
Paprotko a fotkę masz w 2x?
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A mam, ale marne, na pewno chcecie widzieć?
Zaraz zrzucę
Wrzuciłam, proszę o wyrozumiałość, robione z ręki, a 2x ostatnio wiązałam rok temuZawiązałam na szybko, nie kryłam brzegów, a i tak mało je widać, wystarczy lekko zaczaić i na pierwszy rzut oka nie będzie po nich śladu
![]()
![]()
![]()