Wiem, wiem - ale tu gdzieś chyba padło pytanie, jak ją zwęzić - czy zostawić jakiś pasek po jednej stronie i dlatego napisałam, że ja bym zrobiła obie krawędzie takie same![]()
Wiem, wiem - ale tu gdzieś chyba padło pytanie, jak ją zwęzić - czy zostawić jakiś pasek po jednej stronie i dlatego napisałam, że ja bym zrobiła obie krawędzie takie same![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Piszemy do Nati o ciachanie brzegów??? zboirowo? i z 2 stron? cienkie paseczki przeżyje, a węższa tez bedzie lepsza![]()
Po co pisać?Przecież NATI i tak nas czyta!
![]()
ale o co wam chodzi, przeciez bylo widac na zdjeciach Nati, ze krawedzie sa paskudne i szerokie
kto kupil ten sobie sam winien![]()
Dziewczyny, brzegi można uciąć, nie ma sprawy. Nic się nie stanie. Moim zdaniem, chusta szersza ma swoje zalety, ale to oczywiście sprawa indywidualnego wyboru.
Zanim coś ktoś utnie, chciałabym tylko zwrócić uwagę, że po zawiązaniu chusty tych brzegów prawie nie widać, brzegi są zmięte. Po jakimś czasie ktoś może uznać, że problem był wyolbrzymiony, a chusta już ucięta.
Ja wiem, że nie widać, ale ile trzeba się napracować, żeby je schować, ja celowo ją tak zawiązała, na ogonach jednak widać i tam już nie ma, jak schować![]()
Natalio, to możemy się jakoś zbiorowo umówić na podcinanie u Ciebie![]()
Ja w sumie nie wiem, nie mam czasu sama się za ro zabrać, odesłanie i przysłanie, to kolejny koszt, oddanie do krawcowej też. Nie wiem, czy aż mi tak na niej zależy.
A te paski są takie w sumie, jak w amazonii, ale tam jakoś tak się nie gryzą.
Zdjęcia ze sklepu zniknęły w ciągu 2 minut
Ale w sumie, jest takie powiedzenie "Widziały gały, co brały"![]()