Ciekawa jestem czy ktoras z was wie jaka chusta jest na zdjeciu ponizejPrzepraszam za jakosc zdjecia... troche nieostre... wiem.... ale maly chory i spieszylam sie, gdy pstrykalam fote... Pozniej postaram sie wkleic lepsza.
![]()
Ciekawa jestem czy ktoras z was wie jaka chusta jest na zdjeciu ponizejPrzepraszam za jakosc zdjecia... troche nieostre... wiem.... ale maly chory i spieszylam sie, gdy pstrykalam fote... Pozniej postaram sie wkleic lepsza.
![]()
Dla mnie to lana![]()
ha, ha.... musze ci rozczarowac.... to nie jest lana![]()
Bingo! To jest moj stary didek Tom.... rozowy tom, ktory zostal pofarbowany Dylonem oliwkaMacalam juz duzo roznych chust, ale tak zlamanego pasiaczka w zyciu nie mialam
Na zywo zafarbowany Tom piekny jest, tak strasznie sie ciesze, ze udalo mi sie nabyc starego, pieknego Toma i pofarbowac go... A nosi sie w nim bosko...
![]()
Po zobaczeniu zdjęcia też mi Tomem trącił. Ależ wypiękniał!
piękny zestaw kolorków![]()
przepiękny!! Kiedy pożyczasz??![]()
Dzisiaj moj synek czul sie tez chory... ale dal sie ponosic w Tomie![]()
Tom jest mieciutki, milutki, taki jak wytrawne wino.... Nosi sie w nim fajnie, latwo dociaga. Oscar mowi, ze po zafarbowaniu Tom zrobil sie 'taki wojskowy'![]()
Oto foty z Tomem w akcji.. Orlando nie chcial puscic swojego samochodu..![]()
Tom w innym swietle:
![]()
I na koniec samotny Tom...
![]()
Piękna jest teraz ta chustaBrawo Lindo
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
jej, świetny!![]()
mnie zielenie zwykle nie ruszaja. ale nowe oblicze toma jest bombowe. mysle, ze moj synek (TOM - nomen omen) tez by go polubil
wiec jak bys chciala sprzedac, pamietaj prosze o mnie![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
A jaka dlugosc by ciebie interesowala... bo zawsze mozna sprobowac upolowac Toma na ebayu... farbki bede miala![]()
dopiero teraz zauważyłam - getry dobrane super!
Basiu, to nie getry, to sa robione na drutach legginsy z welny, lanolizowanej welny, dziecko nie musi wtedy miec otulacza na pieluszkeLegginsy udziergala moja kolezanka, prezent dla Orlinka na pierwsze urodzinki
![]()
absolutnie piękna chusta.
czekam, kiedy wyląduje na straganku.
widzę, że Lindo, sprzedajesz to i owo.
FaktZamieszczone przez Linda
mogłam się lepiej przyjrzeć i przemyśleć niefunkcjonalne ułożenie rzekomych getr (nie wiem, czy to poprawna forma gramatyczna
).
Co nie zmienia istoty rzeczy że są świetnie dobrane!![]()
Pasjo... Tom nie wyladuje na straganku... bo jest juz dosc wiekowy, mieciutki no i teraz mi sie podoba... Oscar juz zamowil Toma dla swoich dzieciJest kilka chust, ktorych nie sprzedam... A Orlando tak szybko rosnie, a im on robi sie starszy, tym we mnie coraz mocniej rosnie potrzeba przetestowania 'jeszcze jednej i jednej szmaty'
![]()