Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Chyba zle zaczęłam, o ile wogóle

Mieszany widok

Chustofanka Awatar nuna77
    Miejscowość
    Kraków-Prądnik Cz.

Domyślnie Chyba zle zaczęłam, o ile wogóle

Z chustami zaczelam od Nati Perła Polka, bardzo mi sie podobała i mimo róznych opinii co do tego wyboru dla chustonówki, kupiłam.
    Miała 5 metrów realnie, dla mnie nie do ogarnięcia, sprzedałam. Stwierdziłam ,że chusty nie dla mnie tylko MT (wtedy jeszcze Marsupi).
    Szybko zateskniłam za chusta i zakupiłam Rapalu, niestety za nic nie moge jej dociągnac, sił mi brak, pot oblewa, leży w szafie.
    Stwierdziłam, że musze w końcu miec to co wszyscy polecaja na poczatek, Nati bawełna. Mam i jest za cienka jak dla mnie, fajnie sie dociaga, ale taka szmatka.

I tu pytanie, czy jeszcze cos bedzie z naszego noszenia, synek lubi, ja tez , ale teraz to bardziej w domu sie motamy.
    Tesknie do swojej Nati Perła, widze, że są teraz low cottony w sklepie Nati, może kupic?
    Chciałabym mieć swoja ukochana nie za twardą i nie za cienką
    Jacuś 23.04.2011

Martynka 21.09.1998

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Pewnie ,że bedzie jak oboje lubicie to czemu nie. Ja z Frankiem w ogóle nie używam wózka. Całą zeszła zimę go nosiłam , nawet jak było -15 stopni. To chusta pod nia polar i getry . A ja kurtke do noszenia Koala i treki. A no cottony sa jednak troche śliskie. Możesz popróbować, albo może low cotton? Tam jest len .

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

A sprzedałaś swoją perełkę na forum? Bo może się da odkupić

Inna sprawa czy rzeczywiście potrzebujesz takiej długiej? Zawsze można skrócić...

A spacerów na dworze się nie obawiaj, cieplejszy większy polar i w drogę, jeszcze masz duużo noszenia przed sobą
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Miejscowość
    Kraków-Prądnik Cz.

Domyślnie

Sama nie wiem , jakoś sie strasznie miotam z tymi chustami, zamiast je motać

Matysia wlasnie myslałam o Low cotton i musze polar kupic, bo w zwykłym sie nie da za bardzo.

Mayka tak na forum, ale teraz to bede kupowała 4,2, szkoda by mi było skracac takiej piekności
    Taki zwykły polar? czy dla dwojga?
    Jacuś 23.04.2011

Martynka 21.09.1998

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Może być zwykły większy po prostu albo dla dwojga jak masz ochotę sobie kupić, ja pierwszą swoją zimę chustową zaliczyłam w mężowym polarze i nie narzekałam wcale, dla siebie golf co by nie wiało po dekolcie i już

Perły mają coś w sobie oj mają...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Miejscowość
    Kraków-Prądnik Cz.

Domyślnie

A może Zara np Deli? czy jest łatwa w obsłudze?
    Jacuś 23.04.2011

Martynka 21.09.1998

Uprawnienia umieszczania postów