Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Dziecko na motorze i chusta

Mieszany widok

Domyślnie Dziecko na motorze i chusta

Witam drogie Panie
    nie wiedziałam gdzie zamieścić ten post i wyszło,że tu jeśli niewłaściwie proszę admina o przeniesienie, jestem tu od niedawna.
    Ale wracam do problemu, który stworzył mój mąż i spedza mi sen z powiek choć dotyczy to przyszłego sezonu motorowego wiec jeszcze trochę czasu jest aby sie naradzić.
    Mąż kupił motor i wpadł na genialny pomysł aby wozić nim naszego 4-letniego syna, oczywiście już szuka odpowiedniego kasku. Jestem cała w nerwach,bo jak takie dziecko będzie się trzymac, siedzieć ma z przodu czy z tyłu, ma być czymś przywiązane do męża (chustą) czy nie, ogólnie narazie jestem absolutnie na nie, ale negocjację są ciężkie a mąż uparł się jak baran
    Pomóżcie czy macie jakąś wiedzę czy można i jak wozic takiego bąka, żeby było jak najbezpieczniej, mąż jest bardzo rozważny i mu ufam, że będzie jeżdził rozważnie, zresztą mają to być niedzielne spacerowe przejażdzki a nie maratony, lecz nadal mam obawy.

Chustoholiczka Awatar murmle

Domyślnie

To żart, tak?

Chusteryczka Awatar Tinta
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

prosze powiedz ze to żart

Mama Kubusia i Basi

Domyślnie

No właśnie umacniacie mnie w przekonaniu, że to wariactwo, mówi, że znajomy takie przejażdzki robi po cichej ulicy ale przeciez ta maszyna tyle waży a jak się zachwieje, przewróci. Jak dziś wróce do domu to sobie poważnie porozmawiamy, DZIĘKI

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

na rowerze dziecka nie wolno wozić bez kasku i fotelika !
    A co dopiero na motorze !

Absolutnie NIE !

I gdybym coś takiego zobaczyła natychmiast wezwałabym policję, i obawiam się że Twój mąż miał by sprawe o narażenie zdrowia i życia dziecka.

Absolutnie się nie zgadzaj !
    Zapytaj Twojego męża czy będzie potrafił sobie wybaczyć jeśli coś się stanie ... i właściwie PO CO MU TO ?? Samemu mu sie znudziło jeździć ? Dziecku takie rozrywki nie potrzebne !
    Mama Kubusia i Basi

Chustoholiczka Awatar pomidore

Domyślnie

rzeczywiście, pomysł genialny...
    M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016

Uprawnienia umieszczania postów