Jakbym miała luźną kasę to bym sobie cynamonka fundnęła ze smakiem
Bardzo ładne.
No dobra-wciągam na listęGdzieś,kiedyś
![]()
Jakbym miała luźną kasę to bym sobie cynamonka fundnęła ze smakiem
Bardzo ładne.
No dobra-wciągam na listęGdzieś,kiedyś
![]()
nalazłam cynobrowe farbowanki
http://chusty.info/forum/showthread....hlight=cynober
ach i Elenka
czyli wynika z tego ze jednak to biala nitka jest welniana w cynobrze...farbnieta acidem zostawia cynobrowa bawelne nietknieta. hm, trzeba w takim razie przemyslec plan![]()
Ale ładne te cynoberki farbnięte![]()
nie zalamuj sie, bo wlasnie sprawdzilam status twojej przesylki i poczta krolewska taka oto wiesc mi przekazala:
YOUR ITEM HAS REACHED THE DESTINATION COUNTRY
Your item, posted on 19/10/11 with reference RJ8........GB has been passed to the overseas postal service for delivery in POLAND.
szokująca prędkosc![]()
Cynober jest z tych cieńszych wełenek.
Terra z tych średnich.
Moss z tych super grubych.
A ja nie wiem, czy terra to jest braz czy zieleń... Dla mnie to na pewno nie kawa z mlekiem, tylko właśnie chłodna ziemia: brązowo-zielono-bura, w każdym świetle trochę inna.
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
Widzisz, Mona, a ja mam używaną - to pewnie dlatego
A tak serio, to kwestia indywidualnego postrzegania koloru! Bez wątpienia nitka w terrze to dobry przykład odcienia, który trudno jednoznacznie nazwaćTaka jej uroda
![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
kurka wodna, ale ladna ta terra!
to jak ci sie znudzi a wszystkie osoby ktore u ciebie do niej w kolejce stoją szlag trafi albo się odkochają, ja się zglaszam(poki mam faze na klaki zwierzece)
sie ustosunkowalam![]()
Wyjaśnijmy Green raz na zawsze
Niepotzrebne są Ci twoje zbiory bo chwilowo nie chustujesz.
Odeślij je mnie, się zaopiekuję![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
to przyslij ciężarowkę![]()
o ludzie! ja nie wiedzialam ze ten cynober taki ladny jest! dlaczego nikt go porzadnie nie sfotografowal, zeby zachęcal??zawsze myslalam z ten kolor to taki kupowy jest!
dotarl dzis w nocy, przyjrzalam mu sie i jestem zachwycona.
wydaje sie grubszy od cynamona, i o wiele sztywniejszy (obydwa mam nowki sztuki niesmigane),wiec zaraz wędruje do pralki.
ale jak na razie-punkt dla cynoberka!
parę zdjęc-choc mam wrazenie ze i mnie sie z kolorem srednio udalo...
i w duecie z cynamonem:
![]()
Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 23-10-2011 o 14:27
a ten cynober to z kiedy limit?
Czy ten brąz jego zalatuje łososiem?![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.