o noo.. to ja też się rozmarzę
(zwłaszcza, że będę w domu)
o noo.. to ja też się rozmarzę
(zwłaszcza, że będę w domu)
a no![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
RIVEA RIVEA RIVEA!!!!! szara oczywiście
tyle że ja o tej porze i tak po dzieci wychodzę....![]()
2 + 7 (2005-2018)
chyba ze beda dwie w tym tygodniu
mnie sie kaszmirek marzy...
Jest jak byk napisane na Facebooku po polsku i po angielsku, co by pół świata mogło czatować. Ciekawe , która tam jest w Stanach może beda spac.
Na to bym nie liczyła...![]()
Eh przynajmniej sprawiedliwie jest - no moze oprocz osob ktore konta na FB nie maja, ale nie idzie uszczesliwic wszystkich...
W sumie teraz, jak wiadomo,ze chusty schodza jak swieze buleczki, to powinni przestac sie bac o zapchane magazyny i tkac przynajmniej dwa/trzy razy wiecej niz dotychczas.![]()
noooo zestresowane mleko ma male wartosci odzywcze
To polowanie na chuste to pewnie fajna sprawa - ale rzeczywiscie moze namieszac w glowie. Najlepiej by bylo wiedziec jaka chusta ma wyjsc i miec te chwile do zastanowienia. Bo potem czlowiek w stresie klika na sile do koszyka, zeby po chwili ochlonac i spojrzec z dystansu na decyzje, ktora nie byla do konca podjeta dobrowolnie, a jedynie pod presja "byle zdazyc"![]()
No, dobra dobra, już nie marudźmy tutaj!
I tak jest good!trochę adrenalinki nikomu nie zaszkodzi...
![]()
No chyba czasami samo polowanie jest ekstra ekscytujace![]()
mam nadzieję, że nie będą to paski
edit: przeczytałam, że żakard![]()
Bianka 04-09-2010
FB jest FE!![]()
Ah, no to chyba niedopatrzenie z mojej strony odnosnie dostepnosci, sorry za wprowadzenie w blad![]()
jest napisane tylko:
Natibaby
Dziś około godziny 13.00 pojawi się w sklepie nowa chusta!! Today about 13.00 (polish time) a new wrap in our shop will appear!!
nie jest napisane że żakard![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Ktoś wcześniej pisał, że ma być żakard, ale wynika z tego, że to jakieś pomówienie![]()
Bianka 04-09-2010
To po prostu nasze gdybanie! Hahaha!
Tak właśnie rodzą się plotki...![]()