Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Kieszonki Wonderoos i NB Stuffable - opinie

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

woonderos bardzo fajne dla strszego dziecka są, bardzo chlonne i szersze co mi bardzo odpowiada, ale całkowicie nie sprawdziły mi się maluszku

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Lubię bardzo, ale bardziej do spania, głównie na noc, bo dość szerokie są i duuuża pupcia się robi. Nie wyobrażam sobie na mniejszym dziecku, ale my używamy tak od 10-11 kg i jest super! Niestety nie wiem, co robię źle, ale mikropolarek szybko mi się strasznie zniszczył Nie wpływa to na używanie, ale estetycznie - tragedia
    Aaaa, i były noce, że nie dawał rady Ale wtedy formowanki nas ratowały. Ale ogólnie moja ulubiona pieluszka do spania, zwłaszcza ze względu na świetne wkładki!

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

lubie wonderoosy, ale glownie wlansie do spania...bo powiekszaja jednak pupke...

ale jak chodze do Klubu Mam - a tam moje dziecko szaleje, nie zwraca na mnie uwagi, a jak probuje do niego podejsc do sie odgania ode mnie...
    a spotkanie trwa blisko 3 godziny...
    o zmianie pieluchy moge zapomniec...
    wiec wonderoos czesto ejst tez grany na takich wyjsciach na spacerach...

a tego NB Stuffable nie znam...
    ale z nb jestem niezadowolona, wiec moze lepiej...(?) nie wiem
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka

Domyślnie

mamy kieszonke wonderoos i szczerze to jak ją zobaczyłam, to przeraziła mnie wielkośc pieluchy i wkladek. generalnie jesteśmy zadowolone, chłonnośc jak najbardziej, ale ze względów estetycznych jednak stawiam na flipy z wkładkami, czy itti bitti sio.
    K. 2009M. 2012

Chustonoszka

Domyślnie

Uwielbiam Wonderoosy. To moje numer jeden (ex aequo Mini-Maxi). MIękkie, wygodne w obsłudze, nie szmacieją Na noc rewelacja, żadne inne nie chłoną aż tak

Uprawnienia umieszczania postów