Witam!
Chciałabym kupić kieszonkę dla synka (1 rok), mam 1 BumGenius i jestem zadowolona, ale te są trochę tańsze i może też dobrze się sprawdzają. Jakie są wasze doświaczenia?
Witam!
Chciałabym kupić kieszonkę dla synka (1 rok), mam 1 BumGenius i jestem zadowolona, ale te są trochę tańsze i może też dobrze się sprawdzają. Jakie są wasze doświaczenia?
swojej NB stuffable bede bronic jak rejtan![]()
bardzo ja lubie. glownym jej atutem jest to, ze schnie w mgnieniu oka, a przy tym jest chlonna. nigdy nie zdarzyly sie nam zadne przecieki. gumki nie uciskaja w zadnym miejscu - ani na plecach ani przy nozkach. moze dlatego, ze moja gwiazda to raczej waga piorkowa. pielucha zapinana jest na zatrzaski, ktore pracuja bez zarzutu.
Wonderoos jakos nigdy mnie nie uwiodly i raczej nie maja juz na to szans, zeby zaistniec w naszym stosiku pieluszkowym.
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
podbijam wątek i proszę o opinię z nowymi, ulepszonymi modelami![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Mamy tylko Wonderoos v2 - dwie sztuki (wkład bambus i mikrofibra).
Plusy:
- chłonne wkłady
- miękki pul
- dość szybko schną
- dobra jakość
Minusy:
- jednak większa pupa niż w innych
- odciskają się gumki na plecach (musiałam trochę podpruć, ew. naciągam polar ze środka nieco wyżej, tak że gumka leży na polarze, a nie bezpośrednio na skórze)
- dość szerokie w kroku, z tego też powodu jakoś nie mam serca trzymać w tym dziecka cała noc i to mega wkładem w środku, bo odnoszę wrażenie, ze to niezbyt wygodne); no ale dzięki temu nie przeciekają w kroku
Ogólnie pieluchy są fajne, ale mój hicior to Charlie Banana (jeśli chodzi o krój plus możliwość regulacji na udkach, jakość, no i wzory).
Nie biorąc pod uwagę wkładów, to Wonderoos - wg mnie - są porównywalne z Babyetta (choć nawet Babyetta ciut fajniejsza).
Żałuję tak w przypadku Wonderoos, jak i otulaczy Flip, że nie ma jakichś szalonych wzorów. W końcu to też ma cieszyć oko![]()
miśki dwa i mały ktoś