Zamieszczone przez pasja
polemizowalabym
jest nieco inna. przynajmniej od tych Florencji, ktore dotykalam i nosilam.
wlasnie, czy ona jest jednostronna?
dla mnie zbyt krzykliwa i taka etno-folkorystyczna za bardzo
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
jednostronna.Zamieszczone przez monjan
staropolski dank składam.Zamieszczone przez ithilhin
ja zaś uwielbiam porzucone formy: samowtór, samotrzeć...Zamieszczone przez ithilhin
Kolory zupelnie nie moje, choc ja lubie zywe barwy... W zeszlym tygodniu w UK nosilam troszke w nowym Hoppie Santiago, tym cienszym, chociaz pewnie nie ultra cienkim. Bylam mile zaskoczona tym hoppkiem... Przyjemny w dotyku, latwo sie wiazal i kolorek cudny...zupelnie inna bajka niz moja pierwsza w zyciu chusta... hoppediz havana.. gruba i pokraczna w wiazaniu... no dla usprawiedliwienia dodam, ze my na poczatku baardzo pokraczni bylismy w sztuce wiazan![]()
Jak dla mnie też za pstrokata. I jednostronna![]()
dla mnie kosmiczna, i chociaż lubię hoopki, to ten nie jest dla mnie
się podpisuję wszystkimi 4 kończynamiZamieszczone przez kajkasz1
Hopp nie dla mnie!
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
nie dla mnie.
i nie na te pore.
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
Dla mnie ta chusta wygląda jak bardzo brzydka zasłona, ale to moje odczucia![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
poraziło mnie po oczach
pierwsza chusta, która mi sie wyjątkowo nie podoba
Ala 25.09.2007 i Miko 11.08.1997
wygląda trochę śmiesznie, choć sam wzór mi się podoba. na panel do MT lub nosidła.
a do hoppów mam sentyment, bo od nich zaczęłam swoją chustową przygodę...
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Czarne nosidło z takim panelem było by super..ale sama chusta jest za pstrokata
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Jako kółkowa, pouch, chustoMT czy panel do nosideł to świetny wzór, jako wiązana za pstrokata. I dla mnie hoppki wcale nie są takie złe, bardziej Lana mi się wpijała w ramiona niż hoppek![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
To jest chusta która z daleka krzyczy "hop! hop!, jestem TU!".
I "daje po optyce".
Mi się nie podoba. Wolę subtelniejsze. W dotyku jak Florka która miałam i której nie lubiłam.
Widziałam w niej Pasję z Pierożanką. Im było ładnie, ale to nie zasługa chusty, a tego, że im ładnie we wszystkim.