Wow!!! Flamingi mam czarne! Ale zrobili niespodzianke z tym wyrzutem, co?
Powiedzcie mi tylko - wybralam opcje przez pay pal - jak ja to teraz moge zaplacic? Nie podali mi adresu pay palowego.
Wow!!! Flamingi mam czarne! Ale zrobili niespodzianke z tym wyrzutem, co?
Powiedzcie mi tylko - wybralam opcje przez pay pal - jak ja to teraz moge zaplacic? Nie podali mi adresu pay palowego.
Ostatnio edytowane przez anse ; 20-10-2011 o 14:35
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
A jakie wzielas LOW czy NO?sie fajnie rymuje
Jak dostaniesz okno z potwierdzeniem zamowienia, to pod spodem masz logo Paypala i tam klikajac przenosi cie automatycznie do Paypala.
no mowilam ze cos będzie jak wyjde
na szczescie dmuchawki jedwabne mam, a mea waniliowa z bambusem wiec odpada (chyba....)
Ja też wiedziałam, że jak wyjdę to będą. Zawsze tak jest.
Nic to, tym razem mam w nosie, dmuchawce bym chciała ale nie beżowe. Ech, niby nic a zmów mam niesmak...
porządki jesuenne były i juz![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
LOW zgarnelam.
A jesli chodzi o okno zamowienia - dostalam z info, ze jesli wybralam opcje przez bank i tu numer konta i adres, ale nie pay palowy. Nie ma ani slowa o pay palu.
Czy moze mnie ktos poratowac i podeslac ich adres pay pal? Bede bardzo wdzieczna. Nie pisze narazie maila do Natibaby, bo cos wybitnie nie lubia ode mnie wiadomosci - do tej pory nie odpisali na ZADNA!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Ja mam czerwoną, ale chyba jednak z niej zrezygnuję.
Paypal ten sam co mail: natibaby@natibaby.eu![]()
wow, no sliczne! a kiedy to bylo, jak byly?
a to byl chyba koniec kwietnia lub poczatek maja, i mozna bylo jeszcze kupowac "spod lady"
one wyszly zaraz po jaskolkach pierwszych, kiedy juz zaczynal sie caly ten szał...
kochana, one teraz drozsze niz akwamarynowe ryby, gekony wszystkie, etc-ceny zblizone do Zinka i Yew (prawie ze![]()