Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40

Wątek: ktoś nam dzisiaj zrobił zdjęcie...

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guciamama Zobacz posta
    Ja bym się pewnie nawet zgodziła na to zdjęcie gdyby pan, który je cyknął podszedł i powiedział dlaczego je zrobił i zapytał czy nie mam nic przeciwko.
    Ja się właśnie znalazłam w takiej sytuacji w sobotę. Grupa turystów na plantach i wszyscy wpatrzeni we mnie, Jakóbka w chuście i naszego psa na smyczy, nikt nawet nie słuchał przewodnika Nagle, jedna kobitka podbiega do nas na trawnik i pyta, czy może zrobić zdjęcie - bo jak ona miała dzieci, to takich chust nie było i ręce jej odpadały, a o wspólnych spacerach z psem i dziećmi musiała na jakiś czas zapomnieć. Nawet nie pomyślałam, żeby jej odmówić, tylko się ładnie uśmiechnęłam
    Jakóbek 17.04.2011

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Do mnie kiedyś mama z dorosłą córką podeszły: "ojjjeeejj, jaki śliczny dzidziuś!", ach, och i takie tam... "muszę pani zrobić zdjęcie!", "powinna pani iść do gazet i tv!" no i zrobiła zdjęcie, a mnie wcięło mnie, ale ogólnie miło było
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chustofanka Awatar guciamama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Martuszka, Paprotka - tak to ja rozumiem no właśnie o to chodzi, zeby było miło! a nie tak bezosobowo cyk i spadam.

Uprawnienia umieszczania postów