mnie nie gryzie miasteczko, aare i elipsy. dynia - ociupinke, sniezynki - najbardziej - ale to nabardziej to i tak jest odrobina i nosic w nich lubie![]()
mnie nie gryzie miasteczko, aare i elipsy. dynia - ociupinke, sniezynki - najbardziej - ale to nabardziej to i tak jest odrobina i nosic w nich lubie![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Grecja Nati z wełenką merynosową nie gryzie i jest absolutnie miękka i przytulasta. Dla takiego maluszka będzie ok.
Zdecydowanie nowe wełenki pasiaste nati. Najbardziej miękka i przytulna chusty jaką miałamBardziej miękka od złamanej bawełny nawet vatka. I muszę zaznaczyć że wełna mnie gryzie okropnie aż się w niej duszę a tu nie czuję jej wcale.
mnie wszystko gryzło poza kaszmirem naturem i wełenkami nati![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
mnie nie gryzło nic na razie, ale aare miało takie włoski, które wg mnie mogły gryźć. Katja już taka nie jest i wcale nie gryzie. Nati miasteczko kaszmir, grecja wełniana, stendhal alpaka nie gryzą mnie wcale. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie nawet, żeby grecja mogła gryźć. Natomiast alpaka - zależy od osoby, tak mi sie wydaje
2 + 7 (2005-2018)
sweet place z wełną i nino szafranowe nie gryzły mnie-to jedyne wełenki jakie miałam, a ja z wrażliwców![]()
Właśnie przyszło Indio Light blue , kupione od Joawoj z tych starszych całkiem grube, zamotałam się na gołe ciało z młodym w kieszonkę i objektywnie nic a nic nie gryzie. I miękkie jest niesamowicie.
Mnie żadna Nati nie gryzie. Didki różnie. Myślałam, że się wścieknę przy Indio Natur, z kolei Terra mnie trochę podgryza, Moss, o dziwo, mniej.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Mnie się wydaje, że nie tyle "które wełenki nie gryzą?" co może "kogo wełenki nie gryzą?"To jest chyba kwestia bardzo subiektywna... Dla maluszka moja najulubieńsza to kaszmir
![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
Mnie nie gryzła szara Mea z wełną, rybki Skandeborg, Dynia. Śnieżynki trochę. Straszliwym gryzoniem jest za to JK Mistletoe Oschy![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)