Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 31 z 31

Wątek: które wełenki nie gryzą?

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

mnie nie gryzie miasteczko, aare i elipsy. dynia - ociupinke, sniezynki - najbardziej - ale to nabardziej to i tak jest odrobina i nosic w nich lubie
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chusteryczka Awatar Tinta
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Grecja Nati z wełenką merynosową nie gryzie i jest absolutnie miękka i przytulasta. Dla takiego maluszka będzie ok.

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macierzanka Zobacz posta
    Ryby zielone didka i indiańce z wełna, poza mossem.
    Natki wełniane tez są OK, wszystkie.
    To naprawdę indywidualna sprawa, bo mnie moss strasznie gryzł, ale sonne terra piękna, natur, cynober(nie pamiętam dokładnie, taki morelowy) też gryzły. I nie tylko gołą skórę, przez bluzkę też.
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Chustofanka Awatar pauladuch
    Miejscowość
    Kartuzy

Domyślnie

Zdecydowanie nowe wełenki pasiaste nati. Najbardziej miękka i przytulna chusty jaką miałam Bardziej miękka od złamanej bawełny nawet vatka. I muszę zaznaczyć że wełna mnie gryzie okropnie aż się w niej duszę a tu nie czuję jej wcale.
    Moje pierwsze szczęście: Karolinka 21.08.2004
    Szczęścia nigdy za wiele: Dominiczka 17.10.2010 i Staś 20.03.2013

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

mnie wszystko gryzło poza kaszmirem naturem i wełenkami nati
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

mnie nie gryzło nic na razie, ale aare miało takie włoski, które wg mnie mogły gryźć. Katja już taka nie jest i wcale nie gryzie. Nati miasteczko kaszmir, grecja wełniana, stendhal alpaka nie gryzą mnie wcale. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie nawet, żeby grecja mogła gryźć. Natomiast alpaka - zależy od osoby, tak mi sie wydaje
    2 + 7 (2005-2018)

mamru
    Guest

Domyślnie

sweet place z wełną i nino szafranowe nie gryzły mnie-to jedyne wełenki jakie miałam, a ja z wrażliwców

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Właśnie przyszło Indio Light blue , kupione od Joawoj z tych starszych całkiem grube, zamotałam się na gołe ciało z młodym w kieszonkę i objektywnie nic a nic nie gryzie. I miękkie jest niesamowicie.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Mnie żadna Nati nie gryzie. Didki różnie. Myślałam, że się wścieknę przy Indio Natur, z kolei Terra mnie trochę podgryza, Moss, o dziwo, mniej.

Chustomanka

Domyślnie

Mnie się wydaje, że nie tyle "które wełenki nie gryzą?" co może "kogo wełenki nie gryzą?" To jest chyba kwestia bardzo subiektywna... Dla maluszka moja najulubieńsza to kaszmir
    {HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mnie nie gryzła szara Mea z wełną, rybki Skandeborg, Dynia. Śnieżynki trochę. Straszliwym gryzoniem jest za to JK Mistletoe Oschy
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Uprawnienia umieszczania postów