Ja też uważam, że to fajna pielutka. Pierwsze wrażenie to ta bajeczna miękkość i delikatność.... super. Mam chinkę w tym samym kolorze, ale w dotyku wcale nie ma porównaniaBardzo mięciutka, cienka i nie robi wielkiego odwłoka. Gumeczki trzymają co trzeba, ale są na tyle delikatne, że nigdzie nie uciskają.Skrzydełka się nie wywijają przy noszeniu. Skracaliśmy rozmiar o jedną napkę a wkładki były akurat więc nie wiem, jak się je nosi po skróceniu. Zawsze wkładałam obie wkładki - szkoda, że napki tak nie pasują, żeby je spiąć razem... ale za to trzyma wszystko na miejscu. Zero przecieków. To pierwsza kieszonka, którą miałam okazję używać bez żadnych przecieków w pachwinkach. Nic a nic
(no, ale ja miałam tylko takie zwykłe, tanie kieszonki)
Wkładki wydały mi się bardzo zszarzałe, chociaż pieluszka nie jest przecież długo używana. No i dość cienkie, dlatego używaliśmy 2 na raz. Za to bardzo ładnie odszyte. Pieluszka po jednej stronie ma krzywo nabite napki. Nie przeszkadza to w użytkowaniu, ale jakbym kupiła ją w sklepie to pewnie kręciłabym na to nochalem
Ogólna ocena bardzo dobra, zwłaszcza za tą miękkość. Przy składaniu chce się ją pomiętosić i przytulić
Polecam![]()

(no, ale ja miałam tylko takie zwykłe, tanie kieszonki)
Odpowiedz z cytatem

12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012