Przy Idalii już mam problem i muszę dawać ciągle coś czadowego do rączki, inaczej ucieka z przewijaka.
Przy Idalii już mam problem i muszę dawać ciągle coś czadowego do rączki, inaczej ucieka z przewijaka.
ja w ogole zapomnialam, ze dziecko mozna przewijac na lezaco)) przypomniala mi o tym kolezanka, ktora zaczela robic mi miejscedo polozenia Mlodego, zeby przewinac - no to zaczelam sie smiac
bo musze zmieniac na stojaco, a jeszcze najlepiej dac zabawke i spiewac
albo to samo tylko klade go tak jakby na brzuchu na moich nogach jak siedze. to jak ma cos w lapkach to czasem zapomni ze sie nie biegnie
![]()
oczywiscie od wielu miesiecy na stojaco biegajaco bo Hania zaczela biegac w wieku 8 mscy.
my tez wielo.
Synek 28.05.2003
Córunia 09.05.2010
http://cudanakijuicudawianki.blogspot.com/ jak spędzam wolny czas
Matko, a ja jakas lewa jestem, bo nie potrafie zmienic pieluchy na stojaka. Kilka razy probowalam i z pampkiem i z wielo wszelakimi, ale zawsze cos poszło nie tak i za 3 minuty zasikane ubranie.
Sytuacja o tyle zła, ze Mloda moja tez nienawidzi zmiany pieluchy, a zabawki dawno przestały działać. Czasem jakis rarytasik jak koniecznie dzialajacy pilot do telewizora, albo zegarek taty daje rade, ale czasem musze jej slodycze dawac, zeby pozwoliła cokolwiek kolo siebie zrobic![]()
U nas po7miesiącu też już w biegu-mała już sprawnie raczkowała, uciekała mi z gołą pupą. Teraz jest to samoZdecydowanie na stojąco!
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
a ja już się zastanawiał, czy ten mój Wicek to adhd nie mazmiana pieluchy to wyczyn, ubieranie się po kąpieli zresztą też. Muszę opanować tajną umiejętność przebierania w locie
![]()
Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014
oj kiedy to było!![]()
ale pamiętam jeszczei gatki wełniane plus tetra (ew wkładka) były niecenione! szybko i skutecznie
ew w przypływie dobrego humoru panny, otulacz plus wcześniej wymienione... cierpliwości!
ja już mam problem bo mi Aniela ucieka![]()
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ja śpiewam .... skutkuje
pomaga też moja komórka do zabawy )
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20