Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: trudnosci/sposoby na zmiane pieluchy

Chusteryczka Awatar efcia1981
    Miejscowość
    opolskie

Domyślnie

u nas sprawdza sie jedynie matka robiąca z siebie wariatkę np mały leży na plecach a ja trzymając cuś w zębach odwracam jego uwagę od zmienianej pieluchy ewentualnie skuteczne było założenie sobie jego spodenek na głowę i wymachiwanie nimi w prawo i w lewo
    Patryk 2011, Paulinka 2012

Domyślnie

Dla mnie ubieranie pieluchy na stojąco to jakaś masakra, zawsze tak jakoś dziwnie leży. Staram się dawać do rączki jakąś fajną rzecz, ewentualnie majtam włosami :] Małego to rozśmiesza. Na przewijaku jakoś łatwiej niż na tapczanie czy podłodze, pewnie dlatego że nie widzi drogi ucieczki :] Kumpela ostatnio stwierdziła że dziecko nade mną dominuje Za kilka dni będzie rodzic Nie uświadamiałam jej że każdego to czeka, może mnie zaskoczy. W końcu kilka miesięcy temu ja też dziwnie patrzyłam na przewijanie w locie
    Przemuś 28.12.2010
    Antoś 25.10.2013
    http://matkadzika.blogspot.com/

Domyślnie

był taki okres, teraz zależnie od nastroju ale generalnie się udaje na leżąco. Oczywiście z samą kieszonką, formowana i otulacz przerasta mojego syna. A w ogóle to sadzam go na ubikację to interesuje się wszystkim tylko nie sikaniem; papierem, mopem, spłuczką, klapą, zwierzątkami na jego nakładce na wc....gada sisi a siada na pięć sekund i leci dalej...uh

Uprawnienia umieszczania postów