Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Witam

Smile Witam

Cześć wszystkim, jestem mamą 5- miesięcznego Franka - rozrabiaki.
    Przygodę z chustą zaczęliśmy jak mały był jeszcze fasolkiem i myślałam że będzie wszystko ok, jednak coś nam nie wychodzi nie wiem w czym problem.
    Mamy chustę elastyczną (zgodnie z tym co wiem taka najlepsza na początek tak?) Myślę że wiąże ok, jednak mały bardzo się przed tym buntuje i nie wysiedzi w niej dłużej jak minutę. Acha próbowaliśmy jak mały miał ok 1 miesiąca, a potem ok 3, teraz ma 5 i proszę o rady bo jak nie wyjdzie to się poddam acha i nie wiem czy ta elastyczna może jeszcze być na takiego 8,5 kg. Pozdrawiam i wołam o pomoc
    Acha jesteśmy z okolic Grudziądza

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

witaj!
    8,5kg to już troszkę dużo dla chusty elastycznej, nie będzie Ci w niej wygodnie. A dziecko pewnie motałaś latem (bo tak mi wychodzą wyliczenia) i mogło mu być po prostu bardzo gorąco, bo elastyk mocno grzeje
    Spróbuj się przesiąść na tkaną, spróbuj różnych wiązań (mój np. lubił być mocno ściśnięty i mieć skrępowane rączki, dlatego u nas była tylko kieszonka bardzo długo, ale są dzieci, które preferują 2x). Może znajdzie się jakaś chustomama z Twoich okolic i pomoże
    Powodzenia!
    2 + 7 (2005-2018)

Domyślnie

no właśnie motaliśmy się latem i może w tym cały problem że mu gorąco było próbowaliśmy kieszonki i 2x może rzeczywiście poszukam kogoś z okolic na pomoc
    pomyślę nad tkaną dzięki

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

witaj
    MAMA-Wiktorii 18.02.2007 Katarzyny 29.03.2011 Kornelii 19.05.2021

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

Witaj mamo Frania, pomyśl koniecznie o tkanej