nadrabiam zaległosci i przedstawiam się
Mama dwójki dzeici. Synek 3 lata, córcia roczek. Jesteśmy z podkarpacia i póki co siedzimy w domku a biedny tata tyra na chleb
Synek mały łobuz urodzony jako półtorakilowe dziecię teraz nieźle daje czadu i jest bardzo wesoło
Córcia mała kokietka radzi sobie w zyciu pomimo niepełnosprawnosci.
Ja mam 27lati zakochana jestem w chustonoszeniu odkad mam synka. Niestety nie spotkałam nikogo kto mógłby mi pomóc, podpowiedzieć w tym temacie wiec swojaelastyczna użyłam kilka razy czego żałuję bo czas mija nieubłaganie.
Chcę wykorzystać czas który jeszcze pozwala na chustonoszenie i kupic tkaną.
no i tu pojawił się problem jak u każdej początkujacej
nie wiem co gdzie jak i i za ile.
Która dobra któa nie która jest na tyle wytrzymała żeby jeszcze nosić kilka lat a która da siezawiazać i dociagać. budżet ograniczony i jak zoabczyłam u was chustę za 750złto już nei wiem czy i ja mogę nosić bezpiecznie. Gdzie czytać
do tego weselicho za miesiac i chciałam już mieć szmatkę dosć zaprzyjaźnioną. Używaną czy nową? Len czy wełna, a moze bawełna a może jednak rapalu
takie dylematy mam![]()

i zakochana jestem w chustonoszeniu odkad mam synka. Niestety nie spotkałam nikogo kto mógłby mi pomóc, podpowiedzieć w tym temacie wiec swojaelastyczna użyłam kilka razy czego żałuję bo czas mija nieubłaganie.
to już nei wiem czy i ja mogę nosić bezpiecznie. Gdzie czytać
do tego weselicho za miesiac i chciałam już mieć szmatkę dosć zaprzyjaźnioną. Używaną czy nową? Len czy wełna, a moze bawełna a może jednak rapalu
Odpowiedz z cytatem
Katarzyny 29.03.2011

najlepiej daj ogłoszenie w bazarkowym dziale 'kupię' i czekaj na oferty. dla ciężarków len czy wełna będą lepsze niż sama bawełna, choć tu też się zdarzają całkiem nośne. pozdrawiamy!

moze cos się uda

2 + 7 (2005-2018)
i czekammmm