Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: Kokosi, aio, sio, otulacze, formowanki

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Testowałam formowankę zapinaną na bioderkach. Miękości formowanek Kokosi nie muszę zachwalać, po wielu praniach nadal są mięciukie. Tak zgrabnej, dobrze przylegającej do pupy pieluchy jeszcze nie miałam

Chusteryczka Awatar plejady
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

mieliśmy do testowania formowankę zapinaną na bioderkach, otulacz polarowy i otulacz pul xl

najpierw otrzymaliśmy zestaw formowanka i otulacz pul xl, po założeniu dziecku niestety odnotowaliśmy przeciek, jak się okazało było to spowodowane sporym sikiem, jednak z drugiej strony zastanawiałam się czy gdyby gumeczki przy nóżkach były ciaśniejsze to udałoby się przecieku uniknąć? bo ogólnie formowanka bardzo fajna, super że nie twardnieje po praniu, świetnie uszyta, ale mimo 2 wkładów nie dała rady
    otulacz też bardzo fajny, obszerny, na pewno jest w stanie dużo pomieścić, jednak tak jak pisałam wcześniej - gumki przy nóżkach są bardzo delikatne
    gdy otrzymaliśmy otulacz polarowy nie chciałam już ryzykować przecieku i spróbować innego rozwiązania: na formowankę założyłam swój otulacz, ogólnie próba została zaliczona, bo obyło się bez przecieku
    a otulacz polarowy również bardzo fajny, bardzo dobrze skrojony, ma świetne obszycia przy nóżkach, błyskawicznie schnie
    dodam jeszcze, że super jest to, że w formowankach są opcje sucho/mokro przy pupie, przy czym w jednej mniejszy wkład z jednej strony miał coolmax - super rozwiązanie na nadchodzące ciepłe dni
    Amelka lipiec`12 Zuzia sierpień`15 Alicja marzec`18
    fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542

Uprawnienia umieszczania postów