Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: Kokosi, aio, sio, otulacze, formowanki

Widok wątkowy

Chustonoszka
    Miejscowość
    Elbląg

Domyślnie

Dodam coś od siebie. Kokosi to nasze ulubione kieszonki. Mam wybrane ładne wzory i gdyby więcej trafiło w mój gust mielibyśmy ich więcej. Podoba mi się mikropolar dobry gatunkowo, a przede wszystkim w różnych kolorach, nie biały. Napy ok. Krój zgrabniutki z małą obawą czy za szybko młody nie wyrośnie ze względu na dość krótkie skrzydełka, ale na razie (12 kg) jeszcze śmiga. Mikropolar, mimo braku przeszyć nigdy nie wylazł. Do kieszonek używamy oryginalnych bambusowych wkładów ręcznikowych, które wg mnie są najlepsze i szkoda, że nie ma ich już w sklepie. Gdy odłożyłam na zakup większej ilości, już ich nie było. Chłonne, szybko schną i zgrabnie się układają. Posiadam też kąpieluszkę zapinaną na napy, ale ta użyta została raz, bo jednak dość duża była na 3 miesięcznym synku w porównaniu do innej wciąganej jak gatki. Więc o kąpieluszczce nie mam zdania. Teraz są z resztą ulepszone o regulację nie tylko w pasie, ale też na długości w kroku.
    Co do innych pieluszek Kokosi to na testy czekają formowanki i otulacz NB, ale to się okaże na nowym bobo w lutym.
    Dużym atutem są przystępne ceny i częste promocje.
    Ostatnio edytowane przez pausi ; 13-11-2014 o 22:14 Powód: jeszcze coś dodałam

Uprawnienia umieszczania postów