Prezentuje najnowszy zakup od Sylviontka stosik formowankowy
i na modelce
![]()
Prezentuje najnowszy zakup od Sylviontka stosik formowankowy
i na modelce
![]()
Ksander 4.06.2009ri Polonia 18.08.2011r
Aniołek 24.02.2013.[']
Mam jeszcze SIO autorstwa Sylwii:
Napki do regulacji wielkości są równo nabite tylko na zdjęciu tak felerni wyszło
i środek:
![]()
Ostatnio edytowane przez holica_1630 ; 13-02-2012 o 20:16
Aniołek 24.02.2013.[']
Bez nerwacji, przyglądnełam im się bardzo dokładnie nic jej nie dolega![]()
Aniołek 24.02.2013.[']
a ja dodam jeszcze, że podczas tych ostatnich mrozów świetnie nam się sprawdzały chustoszaliczkiładnie okrywają szyję, wygodnie się ja zapina, są milutkie w dotyku i ciepłe, a jednocześnie nie kuszą tak małych ("lepkich"
) łapek jak tradycyjne szaliki
![]()
Ja dzisiaj otrzymałam kieszonkę z mikroplarem i formowankę welurkową . Jeszcze nie używane - w praniu , ale napiszę o pierwszym wrażeniu . Pieluszki bardzo , bardzo ładne i mięciutkie jak puch . Mikropolar wysokiej jakości . Wszystko dopracowane i estetycznie wykończone . Jeszcze nie miałam w ręku pieluszek tak miłych i ślicznych - bardzo dziękuję . No i cena przystępna . Po praniu napiszę więcej .
Kiedyś byłam Fabisią, ale się sama sobą znudziłam i zostałam miśką
Do mnie tez dzis dotarla pieluszka kokosi - bambusowa. Fakt jakosc wykonania 1 klasa. Wlasnie wyciagnelam ja z pralki i ..... ten bambus jest taki ???? hmm nie wiem jak go nazwac .... na bank fajny, taki gruby i gesty. Zobaczymy jaki bedzie jak wyschnie no i ciekawe jak sie będzie sprawdzac.
Mój dziec przeleżał w formowance ponad 4 godziny i szczerze mówiąc jeszcze dużo by się do niej siuśków zmieściło . Jestem bardzo zadowolona . Poza tym formowanka jest bardzo zgrabna , ładnie leży na pupce .
Kiedyś byłam Fabisią, ale się sama sobą znudziłam i zostałam miśką
Jak to, jeszcze nic nie pisałam??
No to nadrabiam, bo zachwalam wszędzie, to i tu oficjalnie
Otulacz polarowy S i one size.
Kocham miłością wielką. Świetne dla maluszków pod ubranko - spokonie starczają. Przy sikaczach raczej już bez ubranka, bo mogą coś puścić. Ale..trzymają. Schną błyskawicznie. Można od biedy na wyjeździe przeprać ręcznie i za chwilę użyć.
Pasują do tetry, formowanek, samych wkładów. Mój ideał!!
Formowanki białe dla noworodka
Tanie, solidne, idealnie dopasowane do maluszków. Dzieki nim polubiłam troczki. Można cudnie dopasować - lepiej niż z napami, a troczki jakoś mi się dla noworodka lepsze wydają niż gruby sztywny rzep. Troszkę ciężko się spierają, ale w miarę szybko schną
Formowanki rozmiarowe Mki i onesize
Nie wiem, co właściwie pisać. Chłonne. Porządnie uszyte - każda jedna - miałam i na napki i na rzepy. Każda fajna. Mam teraz moje własne zapinane na napki z boku - fajne do chusty i malucha lubiącego dużo czasu na brzuchu leżeć
Formowanka bambusowa nocna
Naprawdę kawał porządnej formowanki. W jednej zgubiliśmy napkę od wkładu - Sylwia kazała od razu słać do nabicia. Ale nie chce mi sięZa bardzo ją lubię żeby ją choć na chwilę odesłać. Z maluszkiem wytrzymuje noc i jeszcze mam miejsce. Domówiłam dodatkowy wkład bambusowy jeszcze - wtedy wytrzyma chyba wszytsko
Mam już jakiś czas, domówiłma kolejną - i nawet ten bambus nie robi się jakoś twardy.
POza tym są małe i zgrabne, dziecko nie ma wielkiego odwłoka, a jest chłonnie!
Nie mam otulaczy PUL i nie mam (jeszcze) Kdiapersów, ani innych fajnych gadżetów z bloga (np. formowanki z naszytym PULem). Ale pewnie kiedyś się to zmieni
Mam jeszcze dla siebie wkładki higieniczne - kocham i używam namiętnie![]()
Ostatnio edytowane przez sheana ; 03-07-2012 o 22:18
Lauron(Smo)12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
O rety! O Kdiapersie zapomniałam!Mamy jeden, ale został w Warszawie, a my teraz na wyjeździe... Nasz jest dla Miłosza ciut za duży (sama przeliczyłam się z rozmiarem...), ale nie zmienia to faktu, że to świetna rzecz!
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl