Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: Kokosi, aio, sio, otulacze, formowanki

Mieszany widok

Chustomanka Awatar holica_1630
    Miejscowość
    Wieliczka/Kraków

Domyślnie

Prezentuje najnowszy zakup od Sylviontka stosik formowankowy

i na modelce

Ksander 4.06.2009r i Polonia 18.08.2011r
    Aniołek 24.02.2013.[']

Miejscowość
    Wieliczka/Kraków

Domyślnie

Mam jeszcze SIO autorstwa Sylwii:

Napki do regulacji wielkości są równo nabite tylko na zdjęciu tak felerni wyszło
    i środek:

Ostatnio edytowane przez holica_1630 ; 13-02-2012 o 20:16
    Aniołek 24.02.2013.[']

Miejscowość
    Wieliczka/Kraków

Domyślnie

Bez nerwacji, przyglądnełam im się bardzo dokładnie nic jej nie dolega
    Aniołek 24.02.2013.[']

Chustoholiczka Awatar okoani
    Miejscowość
    lubelskie

Domyślnie

a ja dodam jeszcze, że podczas tych ostatnich mrozów świetnie nam się sprawdzały chustoszaliczki ładnie okrywają szyję, wygodnie się ja zapina, są milutkie w dotyku i ciepłe, a jednocześnie nie kuszą tak małych ("lepkich") łapek jak tradycyjne szaliki

Chustomanka Awatar Miśka

Domyślnie

Ja dzisiaj otrzymałam kieszonkę z mikroplarem i formowankę welurkową . Jeszcze nie używane - w praniu , ale napiszę o pierwszym wrażeniu . Pieluszki bardzo , bardzo ładne i mięciutkie jak puch . Mikropolar wysokiej jakości . Wszystko dopracowane i estetycznie wykończone . Jeszcze nie miałam w ręku pieluszek tak miłych i ślicznych - bardzo dziękuję . No i cena przystępna . Po praniu napiszę więcej .

Kiedyś byłam Fabisią, ale się sama sobą znudziłam i zostałam miśką

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

a ja mam otulacz pul zdobyłam na bazarku i jestem bardzo zadowolona, bo nie mogłam znaleźć żadnego który by nie obciskał nóżek i był wystarczająco duży, a ten jest idealny Jest cieniutki, miękki i tak się fajnie naciąga, rewelacja!

Domyślnie

Do mnie tez dzis dotarla pieluszka kokosi - bambusowa. Fakt jakosc wykonania 1 klasa. Wlasnie wyciagnelam ja z pralki i ..... ten bambus jest taki ???? hmm nie wiem jak go nazwac .... na bank fajny, taki gruby i gesty. Zobaczymy jaki bedzie jak wyschnie no i ciekawe jak sie będzie sprawdzac.

Chustomanka Awatar Miśka

Domyślnie

Mój dziec przeleżał w formowance ponad 4 godziny i szczerze mówiąc jeszcze dużo by się do niej siuśków zmieściło . Jestem bardzo zadowolona . Poza tym formowanka jest bardzo zgrabna , ładnie leży na pupce .

Kiedyś byłam Fabisią, ale się sama sobą znudziłam i zostałam miśką

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Jak to, jeszcze nic nie pisałam??
    No to nadrabiam, bo zachwalam wszędzie, to i tu oficjalnie

Otulacz polarowy S i one size.
    Kocham miłością wielką. Świetne dla maluszków pod ubranko - spokonie starczają. Przy sikaczach raczej już bez ubranka, bo mogą coś puścić. Ale..trzymają. Schną błyskawicznie. Można od biedy na wyjeździe przeprać ręcznie i za chwilę użyć.
    Pasują do tetry, formowanek, samych wkładów. Mój ideał!!

Formowanki białe dla noworodka
    Tanie, solidne, idealnie dopasowane do maluszków. Dzieki nim polubiłam troczki. Można cudnie dopasować - lepiej niż z napami, a troczki jakoś mi się dla noworodka lepsze wydają niż gruby sztywny rzep. Troszkę ciężko się spierają, ale w miarę szybko schną

Formowanki rozmiarowe Mki i onesize
    Nie wiem, co właściwie pisać. Chłonne. Porządnie uszyte - każda jedna - miałam i na napki i na rzepy. Każda fajna. Mam teraz moje własne zapinane na napki z boku - fajne do chusty i malucha lubiącego dużo czasu na brzuchu leżeć

Formowanka bambusowa nocna
    Naprawdę kawał porządnej formowanki. W jednej zgubiliśmy napkę od wkładu - Sylwia kazała od razu słać do nabicia. Ale nie chce mi się Za bardzo ją lubię żeby ją choć na chwilę odesłać. Z maluszkiem wytrzymuje noc i jeszcze mam miejsce. Domówiłam dodatkowy wkład bambusowy jeszcze - wtedy wytrzyma chyba wszytsko Mam już jakiś czas, domówiłma kolejną - i nawet ten bambus nie robi się jakoś twardy.
    POza tym są małe i zgrabne, dziecko nie ma wielkiego odwłoka, a jest chłonnie!

Nie mam otulaczy PUL i nie mam (jeszcze) Kdiapersów, ani innych fajnych gadżetów z bloga (np. formowanki z naszytym PULem). Ale pewnie kiedyś się to zmieni

Mam jeszcze dla siebie wkładki higieniczne - kocham i używam namiętnie
    Ostatnio edytowane przez sheana ; 03-07-2012 o 22:18
    Lauron(Smo) 12.06.2010, Bruno(Gadzinka) 12.01.2012

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

O rety! O Kdiapersie zapomniałam! Mamy jeden, ale został w Warszawie, a my teraz na wyjeździe... Nasz jest dla Miłosza ciut za duży (sama przeliczyłam się z rozmiarem...), ale nie zmienia to faktu, że to świetna rzecz!

Uprawnienia umieszczania postów