Pokaż wyniki od 1 do 20 z 196

Wątek: Kokosi, aio, sio, otulacze, formowanki

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

To i ja, a co
    Z wyrobów Sylviontka mamy/mieliśmy:

1) Kieszonka z białego pula z frotą bawełnianą od pupy, S/M. Najzgrabniejsza kieszonka, jaką mieliśmy, w przystępnej cenie (jakieś niewiarygodne 20 parę zł kosztowała...), ładnie uszyta. Niestety rozszczelnił się nam pul, ale to była wybitnie kwestia wady samej tkaniny. Sylwia wymieniła nam na inną.

2) Formowanki z mikrofibrą w środku, od zewnątrz bawełna/flalnela, od pupy forta bawełniana, na napy, rozmiary M i L. Zgrabne, mięciutkie, dość chłonne, bardzo szybko schnące jak na tę chłonność. Bardzo je lubimy.

3) Biała na gumkę, rozmiar chyba M/L, bo się w końcu pogubiłam, jaki dostałam Bardizje cenię jej funkcjonalność, niż wygląd. Baaardzo chłonna, szybko schnie, plamy po kupie schodzą, aż miło, i rzeczywiście zrobiła się bardziej miękka po praniach. No i cena rewelacyjna jak na nocną formowankę.

4) Otulacz wełniany typu majatasy, w paski zielono-pomarańczowo-brązowe. Baaardzo ładny Dość cienki jest i trochę nam przeciekał, więc Sylwia doszyła nam dodatkową warstwę z dzianiny wełnianej. Teraz trzyma ok, ale szybko z niego wyrośliśmy. Może ktoś chce kupić?)

5) Myjki - absolutny hit, mamy z 15 sztuk mieszanych z forty i aksamitu, jestesmy bardzo zadowolone z użytkowania. Każdemu polecam, tym bardziej, że cena bardzo przystępna w porównaniu do 'sklepowych'.

Powtórzę też za poprzedniczkami, że kontakt z Sylwią to sama przyjemność

Chustomanka Awatar Gardenia
    Miejscowość
    BW / Gorce

Domyślnie

sylviontko mam Cię wreszcie! nie wiedziałam gdzie Cię szukać w końcu mnie natchnęło ze przecież jak każda mama szyjąca powinnaś być na forum
    Kupiłam kiedys na bazarku otulacz polarkowy. Przyleciał do nas aż z Irlandii. Potem się dowiedziałam że to Twoja robota!
    Rewelacja! Bardzo go lubimy. Jest milutki, cieplutki i leży jak na miarę szyty. Mała rzecz a cieszy
    Zazdroszczę zdolności. Nie przestawaj szyć! Pozdrawiam

Chustofanka Awatar Pastela
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Ja też POLECAM Dobra jakość i super cena

Zaczynałam przygodę z wielo od polarowych otulaczy r. S od Sylwii, do tego dawałam tetrę i to było to, więc wszelkie inne otulacze pul poszly na bazarek ;p

teraz czaję się na formowanki, ale coś ciężko mi się zdecydować, które wziąć - za duży wybór ;p
    Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

a my mamy formowanki bardzo chlonne, sprawdzają się nam w nocy, super

Chusteryczka Awatar schiselle
    Miejscowość
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pastela Zobacz posta
    Ja też POLECAM Dobra jakość i super cena

Zaczynałam przygodę z wielo od polarowych otulaczy r. S od Sylwii, do tego dawałam tetrę i to było to, więc wszelkie inne otulacze pul poszly na bazarek ;p

teraz czaję się na formowanki, ale coś ciężko mi się zdecydować, które wziąć - za duży wybór ;p
    cokolwiek weźmiesz będziesz zadowolona, gwarantuję
    Jo 2011 Al 2017 ​Ga 2019

Chustofanka Awatar nuna77
    Miejscowość
    Kraków-Prądnik Cz.

Domyślnie

Mam już kilka pieluszke od Sylwii i wszystkie spełniaja swoje zadanie super.
    Kieszonki rozmiar M jest bardzo zgrabna , uszyta z super mieciutkiego Pula, od srodka ma frotkę . Jedna z naszych ulubionych.
    Kieszonka onesize z mikropolarem od pupy ,też jest bardzo miękkiego Pula, wyciągnieta z pralki prawie sucha
    Sio na razie jeszcze testujemy, ale wkłady jak i cała pieluszka bardzo starannie obszyte.

Najwazniejsze, że gumki przy nózkach sa bardzo delikatne i wogóle sie nie odciskają (Synek ostatnio idzie w masę)

Inne wyroby takie jak wkladki higieniczne, myjki, wkładki laktacyjne tez są swietnie obszyte i spełniają swoje zadania w 100 %.

I fotka w kieszonke rozmiar M

Kiepska jakos, bo model bardzo ruchliwy się zrobił.
    Jacuś 23.04.2011

Martynka 21.09.1998

Chustomanka Awatar holica_1630
    Miejscowość
    Wieliczka/Kraków

Domyślnie

Prezentuje najnowszy zakup od Sylviontka stosik formowankowy

i na modelce

Ksander 4.06.2009r i Polonia 18.08.2011r
    Aniołek 24.02.2013.[']

Chustomanka Awatar holica_1630
    Miejscowość
    Wieliczka/Kraków

Domyślnie

Mam jeszcze SIO autorstwa Sylwii:

Napki do regulacji wielkości są równo nabite tylko na zdjęciu tak felerni wyszło
    i środek:

Ostatnio edytowane przez holica_1630 ; 13-02-2012 o 20:16
    Ksander 4.06.2009r i Polonia 18.08.2011r
    Aniołek 24.02.2013.[']

Uprawnienia umieszczania postów