Pokaż wyniki od 1 do 20 z 752

Wątek: ILE CHUST?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja oprócz wyżej wymienionych czynników dodałabym jeszcze jedno: czasem zakładam tą co leży na samym dnie stosu, co ozacza, że najdłużej lezy nieprzytulona. To tak, aby sie pozbyć myśli "Czy aby nie powinnam jej sprzedać, skoro jej nie używam"
    Justyna.
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
    Adam
    16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014

Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Gdybym miała pieniądzę to bym ze 30 chust nabyła, albo i jeszcze więcej i codziennie inną bym nosiła Do każdego ubrania bym coś mogła dobrać. A tak to mam 2 i akurat wczoraj wieczorem obie musiałam uprać więc dopiero dziś po południu miałam jak nosić

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Trzy sprzedałam, dwie nabyłam Na chwilę obecną jest 11. Dalsza redukcja stosu kusi... Ahhh jak zrobić, żeby mieć i pieniądze, i chusty ?

Chustoholiczka

Domyślnie

no i stało się, po raz pierwszy sprzedałam coś ze stosu swojego... jakoś mi tak dziwnie (mimo, że nie używałam sprzedanej rzeczy w ogóle)...

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    no i stało się, po raz pierwszy sprzedałam coś ze stosu swojego... jakoś mi tak dziwnie (mimo, że nie używałam sprzedanej rzeczy w ogóle)...
    Znam to Ja ostatnio nie pierwszy raz cos sprzedałam, to prawda, ale były to szmaty bardzo wyczekane, wykochane, będące ozdobą stosu, niektóre prawie od samego poczatku ze mną, ale... nie noszone... Z jednej strony powinnam się cieszyć, że pozbyłam się zalegających szmat, z drugiej jakis sentyment, lub natura zwyczajnego zbieracza się we mnie odzywa

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buka Zobacz posta
    Znam to Ja ostatnio nie pierwszy raz cos sprzedałam, to prawda, ale były to szmaty bardzo wyczekane, wykochane, będące ozdobą stosu, niektóre prawie od samego poczatku ze mną, ale... nie noszone... Z jednej strony powinnam się cieszyć, że pozbyłam się zalegających szmat, z drugiej jakis sentyment, lub natura zwyczajnego zbieracza się we mnie odzywa

hehehe ale że przyroda lubi równowagę, negocjuję inną chustę w to miejsce ;p

Chustomanka Awatar Gardenia
    Miejscowość
    BW / Gorce

Domyślnie

przeczytałam pierwsze 5 i ostatnie 5 postów. więcej nie czytam bo wpadnę kompleksy.

ja mam jedną szmatkę ale za to intensywnie używaną. służy jako hamak przy każdym usypianiu
    mama przedszkolaków

Uprawnienia umieszczania postów