Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Tylko 2 chusty i 2 nosidła z braku oczywiście jedne rzeczy wrrrr....
Jeszcze w grudniu miałam 10 chust i nosidło, w ciągu miesiąca przez jakieś nieżyciowe rachunki zredukowałam swój stosik do 3 chust i nosidła. W końcu rodzina przyznała, że wrócił mój dawny zdrowy rozsądek. Rozwiałam ich wątpliwości, informując, że na wiosnę wszystkie odkupię
.
U mnie (chyba?) 12, ale za to mocne postanowienie trzymać się liczby 10
. Najgorsze dla mnie to wybrać chustę, którą sprzedam kiedy chcę kupić nową
I jedna manduka dla męża.
Ja aktualnie 5, bylo 6 w jednym momencie. Jedna natomiast wylatuje na bank, nie lubie, nie polubie sie z nia i niech spieprza lepiej. Zostaja wiec 4, ale za to jakie!
Mam jeszcze samorobki, jedna z nich lubilam dopoki maly byl maly, nosilam latem, zakardowy len byl swietny na upaly, niestety teraz sie wzyna, ale kawal czasu z nia spedzilam i mam do niej sentyment.
7, 2 chwilowo wymienione na MT. Chyba chciałabym się zredukować, ale nie wiem, jak się do tego zabrać...
A ja, okazalo sie, nie umiem liczyc
bo jak wyciagnelam to okazalo sie, ze na stole 14 lezy, jedna w pralce + jedna kupiona dzis tu na bazarku
No i dzis rano wyleciala jedna![]()
Powinnam cos sprzedac ale nie moge sie zdecydowac coco prawda 5 wystawionych na innym forum... (po ostatnich przebojach wysylkowych nie prosze nikogo o posrednictwo! wiec tu nie moge wystawic
)
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Chwilowo mam 3 i nosidło ergo, 2 sprzedałam...
A u mnie 2 kolejne w drodze![]()
Doula
u mnie na razie 4 chusty,pouch i MT)
P. 23.08.2001
O. 25.05.2003
I. 07.11.2005
B. 18.08.2011
02.12.2016
jak zwykle za dużo....![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Aktualnie 8 na stanie + MT + ergo + 1 w drodze i X w fazie CHCĘ![]()
![]()
Doula
siem nie wypowiadam, bo nawet nie wiem ile(i nie chcę się denerwować, że AŻ tyle
)
2 + 7 (2005-2018)
aktualnie 3, ale biorąc pod uwagę, że nie noszę mniej więcej od pół roku, to i tak zdecydowanie za dużo chyba![]()