Przejrzałam wątek i stwierdzam, że jestem chustową minimalistkąposiadam dwie wiązane i, przynajmniej na razie, wystarczy
Przejrzałam wątek i stwierdzam, że jestem chustową minimalistkąposiadam dwie wiązane i, przynajmniej na razie, wystarczy
Ja mam moją jedną jedyną pierwszą nati i na następną się nie zakłada, chyba że na all uda mi się sprzedać to wszystko, co do sprzedania nazbierałam. Jak kupiłam chustę i zarejstrowałam się na forum, to myślałam: wariatki, po co im te chusty? A teraz mogłabym z chustostraganu nie wychodzićAle póki co zostają mi marzenia...
Tak rzucilam okiem na ilosc postow i staz i mowie: uwazaj, uwazajJak sie tu zarejestrowalam to myslalam, ze w wiekszosci szurniete tu som
![]()
![]()
, wydawalo mi sie, ze piec chust to baaaardzo duzo. Potem zmienilam to na dziesiec. Teraz.... coz, poki 20 nie mam, to jeszcze nie jestem chora
![]()
powaznie.
Jedna chusta zas to nieco za malo. No bo co, jak trzeba wyprac? A jak pada i schnie trzy dni? Bez chusty jak bez reki![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
W tej chwili mam 9, z czego jedna do sprzedania, dwie u ludzi (ale wrócą)... A ostatnio motałam 31 marcaAle nic to, niedługo będę miała dużo noszenia
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
u nas 9 chust w stosiku, ale dwie na pewno wylecą, a jedna przyleci więc zapowiada się 8-ka
dużo jeszcze bym chciała (bo kto nie) , ale póki co zamiast chusty będzie kurtka
![]()
ja tez widac jestem minimalistka bo mam 3 chusty tkane 2,8; 4,6, 5,2 i mai tai i spokojnie nam wystarcza![]()
Ja puki co stanęłam na 5-ciu sztukach
A miały byc tylko dwie![]()
Mam w domu trzy, w pożyczce dwie. Nie noszę juz od miesiąca![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11