Przejrzałam wątek i stwierdzam, że jestem chustową minimalistkąposiadam dwie wiązane i, przynajmniej na razie, wystarczy
Ja mam moją jedną jedyną pierwszą nati i na następną się nie zakłada, chyba że na all uda mi się sprzedać to wszystko, co do sprzedania nazbierałam. Jak kupiłam chustę i zarejstrowałam się na forum, to myślałam: wariatki, po co im te chusty? A teraz mogłabym z chustostraganu nie wychodzićAle póki co zostają mi marzenia...
Tak czytam te wasze posty to mi się aż geba śmieje mój mąż ledwo zaakceptował pieluchy w których ja się zakochałam,a jak mu powiedziałam,ze marzy mi się chusta oj oj to się nasłuchałam
.
Na razie nie posiadam jeszcze marzy mi się psling,jednak marzenie to nie na moją kieszeń,ale zobaczyłam na zdjęciu i przepadłam.
Zadowolę się kółkową którą pewnie ktoś zdolny mi niebawem uszyje bo ja sama w tym kierunku nie mam zdolności
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Tak rzucilam okiem na ilosc postow i staz i mowie: uwazaj, uwazajJak sie tu zarejestrowalam to myslalam, ze w wiekszosci szurniete tu som
![]()
![]()
, wydawalo mi sie, ze piec chust to baaaardzo duzo. Potem zmienilam to na dziesiec. Teraz.... coz, poki 20 nie mam, to jeszcze nie jestem chora
![]()
powaznie.
Jedna chusta zas to nieco za malo. No bo co, jak trzeba wyprac? A jak pada i schnie trzy dni? Bez chusty jak bez reki![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
W tej chwili mam 9, z czego jedna do sprzedania, dwie u ludzi (ale wrócą)... A ostatnio motałam 31 marcaAle nic to, niedługo będę miała dużo noszenia
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
u nas 9 chust w stosiku, ale dwie na pewno wylecą, a jedna przyleci więc zapowiada się 8-ka
dużo jeszcze bym chciała (bo kto nie) , ale póki co zamiast chusty będzie kurtka
![]()
ja tez widac jestem minimalistka bo mam 3 chusty tkane 2,8; 4,6, 5,2 i mai tai i spokojnie nam wystarcza![]()
Ja puki co stanęłam na 5-ciu sztukach
A miały byc tylko dwie![]()
Ja mam chyba jakos z siedem, plus dwie u ludzi. Nie wliczając pod, hybrydy, kolkowej i dwóch elastykow (te osatatnie pożyczam jak sie w prżedszkolu dzieci urodza i "nawracam" towarzystwo z wisiadel na jedyna słuszna ścieżkę).
Generalnie zauważyłam, ze króluje u mnie długość ok 3,5m. Ciekawe dlaczegow innych tez mam, ale tylko w tej mi sie chusty dubluja
![]()
Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)
Pewnie w takiej ci najwygodniej
U mnie wiekszosc 6, trzy siodemki, jedna 5 i jedna 4Z tej ostatniej ino plecak prosty wycisne.
Z 4-ki fajnie się wiąże taki plecak:
http://www.youtube.com/watch?v=M9in6AzE8To
no i kangurka![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
O, fajny ten plecak. Ciekawe, czy mi sie uda![]()
Kangura nie nosilam daaaawno, bo teraz wylacznie z tylu. Za ciezcy sa.
Fajny ten plecak i dziewczyna ciekawa, widziałam jej instrukcje plecaka z kółkowej! Hhihihi, i myslałam, że tylko ja zebami trzymam chustę.
Niestety, akurat to nie dla mnie, bo nie lubie mieć ciężaru na klacie.
Na stanie dwie, trzecia w drodze (czeka na odbiór) i czwarta będzie gdzieś w grudniu. Miałam żyć w stanie cudnej redukcji, a stosik mi rośnie sam, rozumiecie? SAM!![]()
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 02-10-2013 o 14:19
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Mam w domu trzy, w pożyczce dwie. Nie noszę juz od miesiąca![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
My mamy 2 chiuty: gruba i letnia ellaroo, MT Tulikowo i jedna kolkowa.
Gdybym miała jak nosic czescij to bym miala wioecej chust ale przy blizniaczkach, nie da rady czeto, ale beda kolejne dzieci![]()
Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012