Jako że każdy wypust ma inne właściwości, nie ma gwarancji, że inne będą takie fajne![]()
Jako że każdy wypust ma inne właściwości, nie ma gwarancji, że inne będą takie fajne![]()
Ja miałam fioletowe - bardzo fajne ale już dalej poszły.
![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
ładne te fioletowe
a jakie one są dotykowo? takie jak te nowe, mięciutkie?
pewnie tego nikt nie wie, co?![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Mięciutkie i przytulaśne![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Nigdy więcej żadnej Natki, miałam motylki z jedwabiem, jakiś czas temu odkupiła je ode mnie pewna mama i dzisiaj mi przysłała zdjęcia, co się z nimi stało, jako, że ja je sprzedałam, to mi się oberwało. Tylko u mnie jeszcze wyglądały normalnie, ale tak nie powinno się dziać z chustą![]()
Napisałam do Nati, ale nie wiem, czy przyniesie jakiś skutek, na pewno była prana zgodnie z instrukcją, przypuszczam, że ktoś wiązał plecaczek prosty, ale chusty nie kupuje się do oglądania, tylko do użytkowania i nikt się cackał nie będzie.
Nie wiem, co mam dalej zrobić, źle się czuję z tym, że ta chusta tak wygląda, ale też nie jest to moja wina.
![]()
nie wygląda to ładnie![]()
demona też pisała, że te różowe się trochę rozchodzą...
2 + 7 (2005-2018)
ale rozeszły się nowej właścicielce, tak? od Ciebie wychodziły bez wad?
a masz jeszcze paragon? (cholewka, ja ostatnio je wyrzucam po kilku tygidniach albo i po sprawdzeniu, że chusta nie ma błedów)
2 + 7 (2005-2018)
Nati nie daje paragonów
Moje się ie rozeszły takpoprzesuwały się przed pierwszym praniem delikatnie, bez dziur. Po praniu się zeszły
oj ta długa krech źle wygląda :/
tak, stawiam na plecak prosty. ja tak załatwiłąm wełnianą grecję.
pozostanie kupować pasiaki storcza![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ja też miałam paragony
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Daje, daje... Ja nie dostawałam tylko wtedy, gdy natychmiast wpłacałam (jesienią limity wychodziły chyba jakoś przed południem, o ile dobrze pamiętam, potem się ustaliły popołudniowe godziny dla Amerykanek...), przelew był od razu i chciałam, żeby przesyłka wyszła tego samego dnia - pieniądze jeszcze nie były zaksięgowane u nich, ale ja dołączałam potwierdzenie...
W każdym pozostałym przypadku paragon był w foliowej torebce z chustą.
nie, no trzeba reklamować
nie fajnie to wygląda
ps paragon też dostałam
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
a ja własnie chciałam się na nie dziś wymienić, ale już nie było...a nie da się tego naprawić??